Iliescu nu exclude o împăcare a lui Geoană cu conducerea PSD

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, crede că Mircea Geoană nu a procedat înţelept în privinţa deciziei  PSD de schimbare a şefului Senatului, dar nu exclude o împăcare a acestuia cu PSD şi conducerea partidului, scrie Ziare.com.

RomaniaTV.net
17 nov. 2011, 10:29
Iliescu nu exclude o împăcare a lui Geoană cu conducerea PSD

„Eu nu sunt omul conflictelor, în toată activitatea mea am căutat căi de adunare şi nu de separare a oamenilor, dar, din păcate, el a procedat nu foarte înţelept şi şi-a cam tăiat singur craca de sub picioare de fiecare dată. Altminteri, rămâne timp berechet, vom vedea. Va fi un Comitet Executiv, sunt oameni serioşi acolo, preşedinţi de Consilii Judeţene. El are timp să vină, să gândească, să-şi pledeze cauza în faţa forului de decizie”, a spus Iliescu pentru Ziare.com, întrebat dacă există o cale de împăcare cu Geoană.

Iliescu a dat de înţeles că şi Geoană ar trebui să-şi reconsidere poziţia până marţi, 22 noiembrie, dar a refuzat să comenteze ce ar trebui să facă fiecare parte.

„Avem răgaz cu toţii, inclusiv el, până marţi, la Comitetul Executiv să judecăm”, a spus Iliescu.

Comisia de Integritate Moral ă şi Arbitraj a PSD a decis, cu 43 de voturi pentru şi 5 împotrivă, excluderea din partid a lui Mircea Geoană, pentru că nu a respectat o decizie a Biroului Permanent Naţional, de înlocuire din funcţia de preşedinte al Senatului.

Decizia finală va fi luată de Comitetul Executiv Naţional al partidului, pe data de 22 noiembrie.