Iliescu: Ponta era un NĂRĂVAŞ, acum s-a maturizat, nu mai e aşa repezit VIDEO

De la "un cârlan tânăr fără minte", la o persoană care demonstrează maturitate. Aşa a evoluat preşedintele PSD Victor Ponta în aprecierile lui Ion Iliescu. Dacă în urmă cu câteva luni Iliescu îl critica pe Ponta pentru modul în care aborda problemele cu Mircea Geoană, acum preşedintele de onoare al PSD îl laudă pe acesta pentru maturitate. Într-o emisiune la B1TV, Ion Iliescu şi-a exprimat aprecierea faţă de felul în care Victor Ponta a evoluat şi a abordat problema guvernării.

RomaniaTV.net
12 mai 2012, 08:41
Iliescu: Ponta era un NĂRĂVAŞ, acum s-a maturizat, nu mai e aşa repezit VIDEO

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat că apreciază felul în care Victor Ponta şi-a asumat răspunderea pentru formarea Guvernului şi modul cum a început să lucreze cu echipa guvernamentală.

Ponta „era într-adevăr tânărul puţin mai nărăvaş chiar. Dar am apreciat modul în care a evoluat şi în munca de partid şi când a preluat misiunea de preşedinte al partidului. Realmente s-a maturizat văzând cu ochii şi am asistat cu plăcere la această evoluţie a lui. De asemenea, felul în care şi-a asumat răspunderea pentru formarea Guvernului şi cum a început să lucreze cu echipa guvernamentală”, a răspuns Iliescu.

Referitor la faptul că înainte de moţiunea de cenzură avea rezerve cu privire la oportunitatea asumării guvernării de către USL, Iliescu a admis că la vremea respectivă se gândea că este un risc.

„În primul rând că, în urma moţiunii de cenzură, s-a impus acest lucru şi a nu-ţi asuma această răspundere deja nu mai era bine din punct de vedere politic. Cu toate greutăţile, dificultăţile pe care le comportă această perioadă, totuşi este cea mai bună soluţie”, a spus Ion Iliescu.