Iliescu prevesteşte potopul: Ne aşteaptă o primăvară cu inundaţii de mari dimensiuni VIDEO

Publicat: Miercuri, 08 Februarie 2012 22:28 // Actualizat: Joi, 09 Februarie 2012 09:59 // Sursa: RTV.net

Fostul şef al statului, Ion Iliescu, spune că, din cauza "defrişărilor sălbatice" din Carpaţii Orientali, ne putem aştepta în primăvară la inundaţii de mari dimensiuni.

"Ne aşteaptă o primăvară complicată cu inundaţii de mari dimensiuni", a declarat Ion Iliescu.

Fostul preşedinte al României, care timp de 15 ani a condus Consiliul Naţional al Apelor, avertizează autorităţile să ia măsuri pentru a se evita pagubele.

"Cantitatea asta foarte mare de zăpadă poate crea la primăvară probleme deosebite dacă vom asista la o încălzire rapidă, fiindcă s-au făcut defrişări sălbatice în Carpaţii Orientali. Putem să ne aşteptăm la fenomene foarte grave în bazinul Siretului, la inundaţii de mari dimensiuni.

Am spus să fie avertizate toate conducerile de judeţe, am discutat cu conducerea INMH să facă scenarii cu diverse posibile variante de topiri şi dacă se suprapun topiri de zăpezi cu ploi de primăvară vor fi fenomene de mari dimensiuni", a spus fostul şef al statului.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 sep 00:18
Votează email 0 email
...target="_blank" rel="nofollow" >România TV. Citeşte şi Iliescu prevesteşte potopul: Ne aşteaptă o primăvară cu inundaţii de mari dimensiuni VIDEO “Ploaia este un fenomen...
09 feb 03:05
..."defrişărilor sălbatice" din Carpaţii Orientali, ne putem aştepta în primăvară la inundaţii de mari dimensiuni. Citește mai departe… Posted...
1
EUR
4.7785
RON
07 Dec
noapte -2 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H