Iliescu: Ruperea USL ar fi o prostie. Sper ca „înţelepciunea” lui Antonescu şi Ponta să fie mai puternică

Crin Antonescu şi Victor Ponta şi-au programat pentru duminică o întâlnire pentru a discuta problemele care au apărut în ultima perioadă în USL, a declarat Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD, citat de "Gândul".

06 oct. 2013, 13:33
Iliescu: Ruperea USL ar fi o prostie. Sper ca „înţelepciunea” lui Antonescu şi Ponta să fie mai puternică

„Astăzi îşi programaseră o întâlnire cei doi ca să discute problemele. Sper să se ajungă la un consens în interiorul USL, altfel ar fi o prostie. S-ar rupe o construcţie care a fost benefică şi care ar trebui consolidată în continuare”, a spus Iliescu.

Întâlnirea ar urma să fie una neoficială, reuniunea oficială a USL fiind programată pentru luni, notează sursa citată.

Fostul preşedinte a adăugat că nu va participa la această întâlnire, dar speră ca „înţelepciunea” lui Antonescu şi Ponta să fie mai puternică decât chestiunile care îi despart.

„Sper că experienţa unei conlucrări benefice care a adus la putere această coaliţie cu 70% să fie elementul fundamental şi criteriul care să orienteze gândirea liderilor. Nu cred că din partide a plecat neînţelegerea în USL, este vorba de relaţiile interpersonale şi sper să depăşească acest moment”, a explicat Ion Iliescu motivul neînţelegerilor din interiorul USL.

VEZI SI:

Iliescu, după internarea în spital: „Mă simt bine. Cred că se vede, nu?”