Ponta se pregăteşte pentru remanierea Guvernului. Vezi ce miniştri ar putea fi schimbaţi VIDEO

Vara aceasta va fi una de foc pentru cabinetul lui Victor Ponta. Miniştrii, secretarii de stat şi şefii de agenţii de la PSD vor fi evaluaţi si schimbaţi, în cazul în care se descoperă nereguli în activităţile lor, informează România TV.

08 iul. 2013, 14:13
Ponta se pregăteşte pentru remanierea Guvernului. Vezi ce miniştri ar putea fi schimbaţi VIDEO

Decizia privind o eventuală remaniere va fi luată în luna august, după ce forurile de conducere ale PSD vor analiza prestaţia reprezentanţilor partidului în funcţiile de demnitate publică în care au fost puşi după alegerile din decembrie 2012.

„Vom face la sfârşitul lunii august, în cadrul acestor reuniuni, o analiză a activităţii miniştrilor, secretarilor de stat şi a şefilor de autorităţi sau agenţii din partea PSD. Această analiză este necesară pentru a vedea activitatea colegilor noştri, ce e de îmbunătăţit şi eventual de a face schimbări acolo unde lucrurile nu au mers bine”, a declarat Ponta la sfârşitul şedinţei de luni a conducerii PSD.

În schimb, analiza activităţii miniştrilor liberali nu va face obiectul acestei analize. „Eu nu mă uit în ograda PNL. PNL are propriile sale proceduri”, a spus primul-ministru.