Ilinca Obădescu, primele declaraţii despre relaţia cu Mihai Gruia: „Ne-am cunoscut printr-un prieten comun”

Ilinca Obădescu, primele declaraţii despre relaţia cu Mihai Gruia. De aproximativ un an, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, pe care, recent au făcut-o publică. Prezentatoarea de la Kanal D şi fostul membru al trupei Akcent s-au şi logodit şi vor să îţi oficializeze relaţia.

01 apr. 2023, 09:09
Ilinca Obădescu, primele declaraţii despre relaţia cu Mihai Gruia: „Ne-am cunoscut printr-un prieten comun”
Ilinca Obădescu, primele declaraţii despre relaţia cu Mihai Gruia

Ilinca Obădescu, primele declaraţii despre relaţia cu Mihai Gruia. Chiar dacă relaţia lor a evoluat cu paşi repezi până acum, prezentatoarea nu poate spune cât de repede va apărea şi un rod al iubirii lor. Acum, pasiunea e la cote maxime, aşa că cei doi se bucură de orice experimentează.

Citeşte şi: Ce se întâmplă în viața fostei prezentatoare Pro TV. Declarații surprinzătoare făcute de Iulia Vântur pe Instagram: „Atunci când nu mai faci eforturi o relație se termină”

Ilinca Obădescu, primele declaraţii despre relaţia cu Mihai Gruia

Prezentatoarea Kanal D a povestit că ea şi Mihai se ştiau de la televizor de mult timp, dar s-au cunoscut recent, printr-un prieten comun.

E un băiat foarte bun. Uite, ne-am întâlnit acum și bine am făcut. Ne-am cunoscut printr-un prieten comun. Îți dai seama că suntem în showbiz, ne știam de la televizor, atât. Suntem împreună de anul trecut„, a spus Ilinca Obădescu, pentru Click.ro.

Mihai Gruia a mai fost căsătorit, cu Laura, femeia cu care are două fete. Cei doi au divorţat în 2018, după o relaţie de 14 ani, dintre care zece de căsnicie.

La rândul ei, și Ilinca a avut mai multe relații în care a crezut că a întâlnit partenerul perfect, cea mai recentă fiind cea cu Cătălin Cazacu, campionul de motociclism, de care s-a despărțit acum aproape trei ani.

Ilinca şi Mihai s-au logodit la începutul anului

Cei doi iubiți au fost plecați la Paris de Revelion, iar în orașul iubirii, Mihai Gruia a cerut-o în căsătorie pe Ilinca Obădescu şi i-a dat și inelul.

Ilinca este omul cel mai bun pe care îl cunosc. Râdem mult împreună, ne completăm reciproc, este minunată! A apărut într-un moment al vieții mele în care știu cum îmi doresc să arate viitorul meu. Consider că ea este omul lângă care vreau să îmbătrânesc”, a spus Mihai Gruia.

Este frumos să descoperi că e posibil ca doi oameni să se întâlnească exact când fiecare este pregătit să-l primească pe celălalt în viața lui. Mihai a venit în momentul potrivit. Amândoi știm ce vrem și suntem recunoscători pentru ceea ce trăim”, a declarat prezentatoarea TV.