Ce se întâmplă în viața fostei prezentatoare Pro TV. Declarații surprinzătoare făcute de Iulia Vântur pe Instagram: „Atunci când nu mai faci eforturi o relație se termină”

Iulia Vântur a renunțat la confortul din România și a plecat în India, acolo unde a devenit o cântăreață extrem de apreciată de public. Totuși, de când a decis să trăiască acolo, lucrurile s-au schimbat pentru ea. La ce a fost nevoită să renunțe fosta prezentatoare Pro TV.

27 mart. 2023, 20:09
Ce se întâmplă în viața fostei prezentatoare Pro TV. Declarații surprinzătoare făcute de Iulia Vântur pe Instagram: „Atunci când nu mai faci eforturi o relație se termină”

Iulia Vântur a trecut prin schimbări uriașe de când a părăsit România, pentru a locui în India. Fosta prezentatoare de la Pro TV a dezvăluit pe rețelele de socializare care sunt unele din cele mai mari dezamăgiri legate de acest subiect. Vedeta în vârstă de 42 de ani a transmis că atunci când nu mai faci eforturi pentru o relație, aproape în mod inevitabil aceasta se va termina.

Citește și: Iulia Vântur dezvăluiri neaşteptate despre problemele cu care s-a confruntat în India: „Am încercat să schimb regulile Indiei. Ce e pentru tine al tău rămâne”

Iulia Vântur a renunțat la confortul din România și a plecat în India, acolo unde a devenit o cântăreață extrem de apreciată de public. Totuși, de când a decis să trăiască acolo, lucrurile s-au schimbat pentru ea. Aceasta a postat de curând un mesaj pe rețelele de socializare cu care și-a surprins fanii. Aceasta a pus în discuție un subiect extrem de important, respectiv unul dintre principalele motive pentru care relațiile se destramă. Această postare a ridicat multe semne de întrebare în rândul internauților, care s-au întrebat dacă cumva există probleme în paradis. Aceasta este iubita actorului indian Salman Khan. Să se fi încheiat oare relația celor doi?

Fosta prezentatoare Pro TV a mărturistit că este de părere relațiile amoroase și prieteniile se strică cel mai frecvent din cauza faptului că eforturile nu sunt depuse de ambele părți. Aceasta a dezvăluit că și în viața ei au existat astfel de situații neplăcute, iar că în ceea ce a trăit ea totul a pornit de la faptul că cealaltă persoană era mai orgolioasă. Totuși, aceasta a subliniat că lucrurile stau altfel.

Ce a postat Iulia Vântur pe Instagram

Iulia Vântur a mărturisit că a descoperit ce înseamnă cu adevărat prietenia și iubirea, iar acum aceasta păstrează relațiile din viața ei cu multă grijă și onestitate. Blondina este iubita actorului indian Salman Khan și se pare că a evoluat enorm de când a plecat din România.

„Ați observat vreodată că, uneori, atunci când nu mai faci eforturi, o relație sau o prietenie se termină? Aceasta se datorează faptului că nu a fost niciodată din ambele părți, ci doar din partea ta. Am avut puține prietenii de acest fel. Acum am rămas doar cu oameni cărora le pasă cu adevărat, care își lasă orgoliul deoparte în prietenie. Când găsești un prieten adevărat, păstrează-l cu dragoste, grijă și onestitate!”, a scris Iulia Vântur la secțiunea Stories de pe Instagram.

Frumoasa blondină a dat destul de mult din casă despre relația cu Salman Khan, actorul cu care formează un cuplu de foarte mulți ani. Iulia Vântur a povestit că acesta și-ar fi schimbat foarte mult atitudinea de când aceasta a filmat videoclipul melodiei Raat Baki. Declarația a fost făcută cu un iz de glumă.

„Dintr-odată comportamentul lui s-a schimbat! Se poartă mai frumos cu mine! Eu mă antrenez cu cuțitele în bucătărie… Îmi place foarte mult acțiunea! Cred că de când eram mică mă vedeam așa, «action girl».  Noi nici nu am repetat pentru chestia asta, doar mi-a arătat ce să fac. L-am rugat frumos într-una din scene să se lase împușcat de mine”, a spus Iulia Vântur.

Citește și: Iulia Vântur trece prin momente cumplite. Problemele de sănătate au determinat-o să ia o pauză: ”Am ieșit din circuit, nu am avut încotro”