Ilinca Obădescu și Mihai Gruia nu au ținut cont de tradiții. Prezentatoarea TV a fost furată de soț și dusă în locul în care s-au cunoscut

Ilinca Obădescu și Mihai Gruia s-au căsătorit recent, într-o ceremonie intimă și discretă. Prezentatoarea de la Kanal D a fost furată chiar de mire.

24 iul. 2023, 21:24

Ilinca Obădescu și Mihai Gruia s-au căsătorit la câteva luni de când au anunțat că formează un cuplu.  Săptămâna trecută, prezentatoarea TV își anunța fanii că mai este doar o săptămână până când va deveni doamna Gruia, spunând mai apoi că a fost doar o glumă.

Totuși, chiar s-a întâmplat, iar cei doi au publicat imagini de la ceremonie și toată lumea i-a felicitat și le-a urat casă depiatră.

Ilinca Obădescu a postat mai multe fotografii de la cununia civilă cu Mihai Gruia, cu mesajul „Domnul și doamna Gruia”. 

Citește și: Ilinca Obădescu l-a uitat pe playboy-ul Cazacu şi s-a căsătorit cu Mihai Gruia de la Akcent GALERIE FOTO

Cei doi nu au ținut cont de tradiții și au petrecut după bunul plac. În timpul petrecerii, frumoasa prezentatoare a fost furată chiar de soțul său care a decis să o ducă în locul în care s-au întâlnit pentru prima dată.

„În toiul petrecerii m-am lăsat furată de soț pentru a ne reîntoarce în locul primei întâlniri”, a scris Ilinca pe Instagram, alături de mai multe fotografii.

Printre vedetele care le-au făcut urări proaspeților însurăței se numără Raluca Bădulescu, Roxana Nemeș, Viviana Sposub, Adina Halas și Xonia. „Felicitări! Casă de piatră!”, „Casă de piatră!”, „Casă de piatră! Sunteți minunați”, sunt câteva dintre comentariile primite pe Instagram de Ilinca Obădescu.

Citește și: Ilinca Obădescu, primele declaraţii despre relaţia cu Mihai Gruia: „Ne-am cunoscut printr-un prieten comun”

Prezentatoarea de la Kanal D este foarte doscretă atunci când vine vorba despre viața sa personală, așa că relația cu Mihai Gruia a fost una foarte discretă de la bun început. Aceasta a recunoscut că este împreună cu fostul membru al trupei Akcent în urmă cu numai câteva luni și spune că acesta a apărut în viața ei la momentul potrivit.

„Este frumos să descoperi că e posibil ca doi oameni să se întâlnească exact când fiecare este pregătit să-l primească pe celălalt în viața lui. Mihai a venit în momentul potrivit. Amândoi știm ce vrem și suntem recunoscători pentru ceea ce trăim”, spunea vedeta în urmă cu câteva luni.