Ilinca Vandici a ales deja numele copilului. Uite cum i-a dat vestea iubitului ei

Ilinca Vandici aşteaptă un bebeluş şi a discutat deja cu iubitul ei despre numele micuţului. Până când vor afla dacă vor avea băiat sau fată, Ilinca şi Andrei Neacşu se bucură de relaţia lor. Vedeta TV a povestit cum l-a anunţat pe partenerul ei că va fi tătic.

RomaniaTV.net
29 ian. 2017, 06:53

Ilinca Vandici, în vârstă de 30 ani, şi iubitul ei, Andrei, cu cinci ani mai tânăr, au aflat de curând că vor fi părinţi. După ce a făcut testul de sarcină, vedeta TV a ales să-l anunţe într-un mod inedit pe Andrei că va fi tată. Ea a povestit pentru revista Ciao! că, în timp ce se uitau la televizor, a scos pe nepusă masă testul pozitiv şi i l-a arătat iubitului ei.

De fericire că vor deveni părinţi, cei doi au plecat într-o vacanţă în Republica Dominicană. Iar Punta Cana a cucerit-o pe Ilinca. „E o zonăextrem de frumoasă, unde nisipul este alb şi fin, marea este turcoaz, palmieri, verdeaţă peste tot, fructe de toate felurile”, spune fosta iubită a lui Ciprian Marica.

„Vacanţa a durat zece zile, timp în care ne-am odihnit foarte mult, am avut parte de mâncare sănătoasă, am făcut plajă, toate acestea într-un program foarte bine stabilit. Mi-a plăcut tot. Energia care este acolo, atmosfera, relaxarea oamenilor. Dominicanii fac mâncare şi cântă, fac curat şi cântă, conduc şi cântă, se plimbă şi dansează. Cam asta este atmosfera acolo, pe lângă priveliştea feerică. Este un loc cu adevărat spectaculos”, a mai declarat Ilinca Vandici

Ilinca îşi doreşte un băieţel şi, dacă dorinţa i se va îndeplini, pe bebeluş îl va chema Ioan, ca pe tatăl ei decedat.