Ilinca Vandici a botezat un băieţel. Ţinuta spectaculoasă pe care a purtat-o la eveniment

Ilinca Vandici a botezat un băieţel. Prezentatoarea TV şi soţul ei, Andrei Neacşu, au creştinat în acest weekend copilul unor prieteni. Chiar dacă a fost restrânsă, ceremonia a impus o notă extrem de elegantă. Bineînţeles, naşii au atras toate privirile cu ţinutele lor.

06 dec. 2021, 14:28
Ilinca Vandici a botezat un băieţel. Ţinuta spectaculoasă pe care a purtat-o la eveniment
Ilinca Vandici a botezat un băieţel

Ilinca Vandici a botezat un băieţel. Dacă mama băieţelului, Alina Andrei, a purtat o salopetă albă, cu peplum, naşă a îmbrăcat o salopetă neagră, cu detaliu preţios, cu pene pe rever.

Citeşte şi: Ilinca Vandici, înlocuită la Bravo, ai stil Celebrities!. Ce vedeta va prezenta emisiunea: „Am mai făcut parte din acest proiect”

Ilinca Vandici a botezat un băieţel

Un copil îţi face viaţa mai fericită, dragostea mai puternică, răbdarea mai mare, sufletul mai împlinit, nopţile mai scurte şi zilele mai lungi, dar viitorul mult mai luminos! Să fii sănătos şi binecuvântat, dragul nostru Vladimir! Te iubesc naşii! ❤️❤️„, a scris ea pe contul său de Instagram.

Şi a doua zi, la băiţa făcută de naşi, Ilinca a arătat splendid, într-un outfit simplu, cu o bluză crem şi o pereche de pantaloni cu animal print. Ea i-a presărat micuţului în apa de baie nişte ulei parfumat, o foiţă de aur şi plante aromate, pentru sănătate şi belşug. Cadrul a fost cu atât mai spectaculos cu cât cădiţa a fost pusă lângă bradul de Crăciun.

Drama prin care a trecut Ilinca Vandici

Prezentatoarea TV şi-a deschis sufletul în emisiunea În oglindă, găzduită de Mihai Ghiță, la Kanal D. Deşi este o femeie frumoasă, cu o carieră de succes, viața vedetei nu a fost întodeauna așa.

În copilărie, Ilinca Vandici nu a avut parte de susținerea părinților, așa cum și-ar fi dorit. „Părinții nu au fost alături de mine, nu am avut parte de timpul lor, de ei. Mie părinții niciodată în viață nu mi-au spus: «Bravo, fata mea, sunt mândru/mândră de tine!».

Întotdeauna era ceva de comentat acolo, era ceva de imputat, ceva de arătat cu degetul, dar niciodată nu erau văzute lucrurile bune, niciodată. (…) Eu toată copilăria am fost într-un concurs cu sora mea, să fiu mai bună.

În momentul în care l-am pierdut pe tata, în clipa aia am realizat că gata, sunt singură. (…) Cumva, chiar dacă nu am primit bravo-ul de care am povestit, sunt sigură a fost mândru de mine.

Tata era un om exemplu din toate punctele de vedere. Un om puternic, un om frumos, un om cu substanță, un om care găsea rezolvare pentru orice, un stâlp al familiei. Un bun sfătuitor, un bun ascultător”, a mărturisit Ilinca.


loading...
Partenerii noștri