Ilinca Vandici, înlocuită la Bravo, ai stil Celebrities!. Ce vedeta va prezenta emisiunea: „Am mai făcut parte din acest proiect”

Ilinca Vandici a fost înlocuită, pentru o perioadă, la Bravo, ai stil Celebrities!. Prezentatoarea a decis să ia o pauză din cauza unor probleme de sănătate, iar vedeta care va prezenta emisiunea de modă este nimeni altul decât Victor Slav.

14 oct. 2021, 15:44
Ilinca Vandici, înlocuită la Bravo, ai stil Celebrities!. Ce vedeta va prezenta emisiunea: „Am mai făcut parte din acest proiect”
Ilinca Vandici, înlocuită la Bravo, ai stil Celebrities!

Ilinca Vandici, înlocuită la Bravo, ai stil Celebrities!. Se pare că motivul pentru care prezentatoarea a decis să ia o pauză de la filmări este legat de starea sa de sănătate. Potrivit Fanatik, nu se confruntă cu un diagnostic grav, însă are de “rezolvat mai multe probleme de natură personală, pentru care necesită timp liber”.

Ilinca Vandici, înlocuită la Bravo, ai stil Celebrities!

Victor Slav, fostul iubit al Andei Adam, va fi cel care va prelua frâiele emisiunii, reîntâlnindu-se pentru prima oară într-un platou de televiziune cu fosta lui parteneră. Cei doi au rămas în relații amiabile după despărțire.

Am mai făcut parte din acest proiect. Este un show minunat. De această dată va trebui sa fiu la înălțimea așteptărilor Ilincăi Vandici, care este perfectă în rolul ei. O admir pentru eleganță, profesionalism, pentru modul relexat și cuceritor în care știe să fie la cârma acestei emisiuni atât de complexe”, a declarat Victor Slav la preluarea rolului de prezentator.

Schimbarea are loc de joi, 14 octombrie, emisiunea fiind difuzată la ora 22:30.

Citeşte şi: Cum a fost cerută Ilinca Vandici de soţie: „Eram absolut șocată și chiar nu mă așteptam”

Drama prin care a trecut Ilinca Vandici

În copilărie, nu a avut parte de susținerea părinților, așa cum și-ar fi dorit. „Părinții nu au fost alături de mine, nu am avut parte de timpul lor, de ei. Mie părinții niciodată în viață nu mi-au spus: «Bravo, fata mea, sunt mândru/mândră de tine!».

Întotdeauna era ceva de comentat acolo, era ceva de imputat, ceva de arătat cu degetul, dar niciodată nu erau văzute lucrurile bune, niciodată. (…) Eu toată copilăria am fost într-un concurs cu sora mea, să fiu mai bună”. (Citeşte AICI mai multe detalii)