Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi. Drama trăită de prezentatoare: „Aş fi făcut orice să îi intru în graţii”

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi. Vedeta a fost invitată la "40 de întrebări cu Denise Rifai" şi a răspuns tuturor întrebărilor, chiar şi celor mai sensibile, legate de comportamentul părinţilor faţă de ea, când era un copil.

11 apr. 2022, 15:49

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi. Prezentatoarea are un punct extrem de sensibil şi acela este tatăl ei, care, deşi avea un comportament foarte rece vizavi de ea, îi este extrem de recunoscătoare pentru tot ce i-a oferit. Astăzi, părintele ei nu mai este în viaţă, a murit pe când vedeta avea doar 22 de ani, în urma unei boli grave.

Citeşte şi: Ilinca Vandici, desfiinţată după ce a mărturisit că şi-ar ierta soțul dacă ar fi înşelată. „Ești o influență proastă!”

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi

Mi-am dorit să fiu apreciată de tata, să simt că mă iubeşte, pentru că, ştim deja, bărbaţii sunt uşor mai stângaci în a-şi arăta sentimentele faţă de oricine. Tata era un tip rece, dar un exemplu desăvârşit pentru mine, aş fi făcut orice să îi intru în graţii. Dar toate lucrurile se întâmplă cu un scop. Toată această lipsă pe care eu am simţit-o, m-a ajutat să învăţ să fiu atât de puternică, încât în momentul în care am ajuns la Bucureşti, să pot să lupt cu tot şi cu toate, ca să pot ajunge în punctul în care mi-am dorit.

Dacă nu se întâmpla aşa, probabil că eram mult mai sensibilă, poate că nu făceam faţă. Tata rămâne idolul vieţii mele, sunt absolut recunoscătoare pentru absolut tot ce a făcut pentru mine şi sunt convinsă că el a făcut tot ce a ştiut mai bine şi tot ce a putut mai bine, ca eu să fiul omul care sunt astăzi.„, a declarat Ilinca Vandici la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

De ce nu își mai dorește încă un copil

Prezentatoarea a mărturisit că, după naștere, s-a confruntat și cu depresia postnatală. Chiar dacă că avea susținerea din partea familiei, atunci când și-a dat seama că stările ei se adâncesc din ce în ce mai mult, Ilinca Vandici a apelat la ajutorul unui specialist. Iar, acum, vedeta spune clar și răspicat că nu-și mai dorește încă un copil.

Țin minte că după ce l-am născut pe Zian, pentru că treceam printr-o depresie de care habar n-aveam, dar eram un pic dată peste cap… și tocmai prin asta se manifesta faptul că plângeam din orice. Acum am depășit momentele, să zicem că am depășit depresia, însă tot sunt destul de sensibilă. De multe ori mă simt vinovată că trebuie să plec de lângă Zian ca să muncesc, dar în egală măsură încerc să controlez sentimentele, pentru că o fac pentru mine și în al doilea rând pentru el.

Tot ce are legătură cu copiii mă sensibilizează foarte tare, pentru că fiind mamă înțeleg ce înseamnă a avea un copil, a avea această responsabilitate, a avea grija lui în permanență. Știu cât de mult mă implic, știu cât de greu e și doar cine nu-și crește copiii și nu stă cu ei în casă zi de zi poată să spună că e ușor. De aceea nu mai fac al dolilea copil, pentru că efectiv simt că nu o să am de unde să-i dau și lui la fel de bine cum încerc să îi dau lui Zian”, a dezvăluit Ilinca Vandici pentru Wowbiz.