Ilinca Vandici, desfiinţată după ce a mărturisit că şi-ar ierta soțul dacă ar fi înşelată. „Ești o influență proastă!”

Ilinca Vandici a stârnit o controversă imensă după ce a declarat că și-ar ierta partenerul de viață dacă acesta ar înşela-o! Vedeta a fost criticată dur de mai multe fane virtuale!

08 mart. 2022, 12:00
Ilinca Vandici, desfiinţată după ce a mărturisit că şi-ar ierta soțul dacă ar fi înşelată. „Ești o influență proastă!”
Ilinca Vandici, desfiinţată după ce a mărturisit că şi-ar ierta soțul dacă va fi înşelată

Ilinca Vandici, desfiinţată după ce a mărturisit că şi-ar ierta soțul dacă va fi înşelată. Vedeta a fost invitată în cadrul poscast-ului realizat de Damian Drăghici, unde a declarat că soțul ei este un bărbat extraordinar și că i-ar ierta acestuia orice greșeală, inclusiv infidelitatea!

Ilinca Vandici, desfiinţată după ce a mărturisit că şi-ar ierta soțul dacă va fi înşelată. „Ești o influență proastă!”

Mai multe fane ale vedetei de la Kanal D s-au arătat indignate și au susținut că dă un exemplu foarte prost pentru tinerele din ziua de astăzi. „Ești o influență proastă asupra femeilor!” / „Unde e iubire nu există infidelitate!” / „Doamne ferește, acum câțiva ani spunea că nu ar ierta niciodată asta!” / „Nimic nu merge bine acolo unde există infidelitate!”, au fost doar câteva dinte părerile femeilor din mediul online.

Ilinca Vandici, mărturisiri savuroase despre soțul ei! “Avem o relație deschisă! I-aș ierta absolut orice! Familia noastră e mai presus decât o fufă, doua, trei!”

Acum ceva timp, vedeta avea o cu totul altă părere şi susținea că nimeni nu ar trebui să treacă peste infidelitate. „Iar dacă ai fost odată înșelat sau înșelată, treaba asta se va repeta încontinuu. Important este că mi-am dat seama că nu e normal să acceptăm așa ceva”, spunea Ilinca Vandici.