Ilinca Vandici, declaraţie şoc. „Iubitul meu şi-a dorit mai mult copilul decât mine…”

Ilinca Vandici (30 de ani) și-a resetat viața anul trecut, chiar de ziua ei. După petrecerea de 30 de ani, vedeta a hotărât să-și facă ordine în viață. Schimbarea a fost chiar mai drastică decât anticipa Ilinca, iar acum prezentatoarea TV așteaptă primul ei copil. Surprinzător, vedeta susține că cel care și-a dorit mai mult copilul a fost partenerul ei de viață.

25 apr. 2017, 11:37
Ilinca Vandici, declaraţie şoc. „Iubitul meu şi-a dorit mai mult copilul decât mine…”

Iubit nou, slujbă nouă și un bebeluș pe drum, scrie click.ro. Ilinca Vandici are toate motivele să fie fericită. Dacă în urmă cu un an, vedeta se simțea prinsă într-o capcană a nefericirii, nemulțumită de statutul ei profesional și de relația cu mult mai tânărul Cătălin Țîră. Ilinca a mărturisit, într-un interviu pentru revista Unica, că a hotărât să-și reseteze viața a doua zi după petrecerea de 30 de ani.

Citeşte şi Nuntă secretă în showbizul românesc. Ce prezentatoare a devenit „dna Neacşu”. Vedeta a confirmat căsătoria

„M-am trezit a doua zi după petrecerea de ziua mea și am zis nu, nu mai am de gând să fac lucruri care nu mă reprezintă, care nu mă definesc, care nu-mi plac, care nu mă ajută, ba, dimpotrivă, mă trag în jos. Am pus punct unei relații, după care am vrut să-mi trag sufletul, doar că n-am avut prea mult timp la dispoziție, pentru că m-au luat pe nepregătite toate evenimentele ulterioare – apariția lui Andrei în viața mea, proiectul «Bravo, ai stil!», apoi, la câteva luni, am rămas însărcinată”, a decalrat Ilinca pentru Unica.

Noul iubit al Ilincăi, care între timp i-a devenit și soț, este tot sportiv, dar într-o disciplină mai dură decât fotbalul. Andrei Neacșu (25 ani), fiul primarului din Tunari, practică kickboxing și MMA (arte marțiale mixte) și, în ciuda vârstei, nu este la prima căsnicie. Dezamăgit în dragoste, Andrei nu și-a pierdut însă încrederea în instituția căsătoriei.

Citeşte şi Ilinca Vandici, terorizată de iubitul ei: „Mă verifică noaptea în somn”

Conform spuselor Ilincăi, Andrei i-a cerut mâna la scurt timp după ce s-au cunoscut și a fost extrem de fericit când a aflat că vedeta este însărcinată.

„El cred că și-a dorit copilul mai mult decât mine. Eu, fiind o tipă foarte cerebrală și judecând lucrurile logic, nu era momentul să rămân însărcinată. Aș fi zis «Hai să mai așteptăm un pic». Dar s-a întâmplat și cred că Andrei a fost cel mai fericit viitor tătic din lume”, a mai zis Ilinca pentru sursa citată.