Ilinca Vandici, mărturisiri savuroase despre soțul ei! “Avem o relație deschisă! I-aș ierta absolut orice! Familia noastră e mai presus decât o fufă, doua, trei!”

Frumoasa prezentatoare de la “Bravo, ai stil!”, Ilinca Vandici a făcut mărturisiri senzaționale despre relația pe care o are cu soul ei, Andrei Neacșu.

04 mart. 2022, 18:30
Ilinca Vandici, mărturisiri savuroase despre soțul ei! “Avem o relație deschisă! I-aș ierta absolut orice! Familia noastră e mai presus decât o fufă, doua, trei!”

În cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, simpatica prezentatoare de la „Bravo, ai stil!” a făcut mărturisiri savuroase despre viața de cuplu. Ilinca Vandici a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soul ei, Andrei Neacșu.

Vedeta a precizat că își respectă extrem de mult partenerul de viață și din acest motiv nu acceptă ca Andrei, soțul ei, să schimbe scutecul copilului, dar nici să meargă la cumpărături. Ilinca Vandici a subliniat faptul că, în percepția ei, „bărbatul trebuie să fie șmecher”.

CITEȘTE ȘI: Ilinca Vandici, jefuită în aeroport! Hoţii i-au luat bijuteriile: „Inelul de logodnă cu diamante nu mai este!”

Îl respect foarte mult, el mă respectă foarte mult. De asta noi suntem împreună. Avem o relație frumoasă, o relație deschisă, bazată pe multă comunicare și înțelegere. Zic și de tolerată pentru că el este într-un fel, eu sunt într-un fel, amândoi suntem puternici. Dacă el nu era suficient de puternic încât eu să-l respect pe el, niciodată nu puteam să facem echipa asta, nu exista asta niciodată. Eu în momentul în care îl respect, îl accept n-am niciodată cum să îi tai… n-am cum. Îl las să fie bărbat. Nu-l trimit la cumpărături, nu-l pun să schimbe scutecul copilului, nu-l pun să se dea cu rolele în parc. Bărbatul e bărbat. Bărbatul trebuie să fie șmecher. Dacă are și el momentele lui cu copilul, e treaba lor, o să le aibă și de acum înainte, pentru că el o să-l ducă la femei, nu o să-l duc eu. Bărbatul trebuie să fie stâlpul.”, a mărturisit Ilinca Vandici, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Mai mult decât atât, vedeta de la Kanal D a mărturisit că și-ar ierta soțul în cazul în care acesta ar călca „strâmb”.

“I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea noastră și familia noastră e mai presus decât o fufă, două, trei care vin, pleacă. Stau pentru 10-15 și au plecat”, a mai mărturisit Ilinca Vandici.

De ce nu își mai dorește prezentatoarea încă un copil

CITEȘTE ȘI: Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Ciprian Marica. De ce au ajuns să se despartă

Ilinca Vandici își dedică tot timpul pe care îl are, atunci când nu e la „Bravo, ai stil”, vieții de familie. Pe 23 iulie 2017 a devenit mamă, aducându-l pe lume pe băiețelul ei, Zian. De atunci, viața i s-a schimbat radical.

Recent, prezentatoarea a mărturisit că, după naștere, s-a confruntat și cu depresia postnatală. Chiar dacă că avea susținerea din partea familiei, atunci când și-a dat seama că stările ei se adâncesc din ce în ce mai mult, Ilinca Vandici a apelat la ajutorul unui specialist. Iar, acum, vedeta spune clar și răspicat că nu-și mai dorește încă un copil.

”Țin minte că după ce l-am născut pe Zian, pentru că treceam printr-o depresie de care habar n-aveam, dar eram un pic dată peste cap… și tocmai prin asta se manifesta faptul că plângeam din orice. Acum am depășit momentele, să zicem că am depășit depresia, însă tot sunt destul de sensibilă. De multe ori mă simt vinovată că trebuie să plec de lângă Zian ca să muncesc, dar în egală măsură încerc să controlez sentimentele, pentru că o fac pentru mine și în al doilea rând pentru el.

Tot ce are legătură cu copiii mă sensibilizează foarte tare, pentru că fiind mamă înțeleg ce înseamnă a avea un copil, a avea această responsabilitate, a avea grija lui în permanență. Știu cât de mult mă implic, știu cât de greu e și doar cine nu-și crește copiii și nu stă cu ei în casă zi de zi poată să spună că e ușor. De aceea nu mai fac al dolilea copil, pentru că efectiv simt că nu o să am de unde să-i dau și lui la fel de bine cum încerc să îi dau lui Zian”, a dezvăluit Ilinca Vandici pentru Wowbiz.

 

nbsp;