Ilinca Vandici despre Liviu Vârciu: „Nu am fost la el acasă, nu a fost la mine acasă”

Invitata la Draga mea prietena, Ilinca Vandici a vorbit despre relatiile din viata ei si a dezvaluit si cum a inceput povestea ei de dragoste cu prezentatorul de la Kanal D.

08 apr. 2014, 12:51
Ilinca Vandici despre Liviu Vârciu: „Nu am fost la el acasă, nu a fost la mine acasă”

Ilinca Vandici spune că relaţia cu Liviu Vârciu a fost una întâmplătoare. „Liviu e un jongler. Stie sa vorbeasca, cum sa se poarte. E foarte tandru. Noi ne cunoastem de foarte mult timp. Ne-am intalnit la un moment dat. A venit emisiunea, eu am fost surprinsa de ce a declarat el. Si asa a inceput totul. Nu am contract cu nimeni. S-a intamplat sa iesim la masa la un restaurant si am acordat un interviu. Nici nu ne pupasem pana atunci”, a spus Ilinca Vandici…

Surpriză de proporţii în showbiz. Este OFICIAL: Liviu Vârciu şi Ilinca Vandici sunt împreună

Noi suntem doi oameni care incearca sa se cunoasca. Zic sa avem rabdare. Sa lasam lucrurile sa decurga de la sine. Suntem doi oameni normali, care se duc si mananca ceva impreuna. Altceva nu am facut. Nu am fost la el acasa, nu a fost la mine acasa. Nu am de ce sa ma ascund”, a spus ea.

Liviu Vârciu şi-a surprins toţi prietenii virtuali după ce, duminică după-amiaza, a anunţat că s-a logodit. Vedeta Kanal D şi-a modificat statusul de pe o reţea de socializare, specificând că s-a logodit. În urmă cu câteva zile, Vârciu anunţa că este îndrăgostit nebuneşte de frumoasa Ilinca Vandici.

Adelina Pestriţu, REACŢIE DE MILIOANE când a aflat că Vârciu se iubeşte cu Ilinca Vandici