Surpriză de proporţii în showbiz. Este OFICIAL: Liviu Vârciu şi Ilinca Vandici sunt împreună

Liviu Vârciu şi Ilinca Vandici au ieşit împreună joi seara la un restaurant din Capitală. Au luat masa cu nişte prieteni, au stat de vorbă, au râs şi au făcut gesturi tandre. La ieşire, au confirmat că formează un cuplu.

RomaniaTV.net
04 apr. 2014, 12:07
Surpriză de proporţii în showbiz. Este OFICIAL: Liviu Vârciu şi Ilinca Vandici sunt împreună

„Am luat masa împreună! Datorită voua, mi-am facut curaj sa iau calul de haturi si inima in dinti si sa o invit in oras. Am iesit la masa si am povestit despre prietenia noastra. Ne simtim bine impreuna. Eu am venit sa iau masa si sa ma simt bine alaturi de ea si de prietenii nostri. Relatia asta o sa fie frumoasa, am incredere in mine, in ce simt pentru ea. Nu mi-e teama de concurenta. Sunt minunat, de-aia am inceput relatia asta. Lasati-ne in pace sa ne traim povestea de dragoste, a spus Liviu.

Potrivit wowbiz.ro, Liviu Vârciu şi Ilinca Vandici s-au ţinut de mâna, s-au privit dragăstos, şi-au zambit cu subinteles si au vorbit despre povestea lor de dragoste. Sunt doar la inceput, insa sunt increzatori ca va fi ceva frumos si durabil.

Relatia lor este la inceput, asa ca primul sarut inca nu a avut loc! „Inca nu ne-am pupat! O sa ne pupam cand o sa ne casatorim. Vreau sa fac lucrurile asa cum trebuie”, a explicat Varciu.

Vezi şi: Nici Vârciu nu o mai recunoaşte. Adelina Pestriţu, schimbare radicală de look. Tunsă scurt şi blondă