Ilinca Vandici, entuziasmată după divorţ. Ce a făcut-o fericită pe vedeta de la Bravo, ai stil

Ilinca Vandici găseşte motive de bucurie după divorţ. Vedeta de la "Bravo, ai stil" a fost premiată în cadrul Galei Capital Top 100 Femei de Succes şi a ţinut să le mulţumească, în primul rând, colegilor din echipă. Un gest care spune multe despre percepţia vedetei de la Kanal D despre munca în televiziune

23 iun. 2023, 23:32
Ilinca Vandici, entuziasmată după divorţ. Ce a făcut-o fericită pe vedeta de la Bravo, ai stil

Ilinca Vandici pare că trece fără probleme peste divorţul de Andrei Neacşu, iar motivele de bucurie nu întârzie să apară. Ilinca a fost premiată la Gala Capital Top 100 Femei de Succes, iar aprecierea primită pentru munca depusă timp de 20 de ani în televiziune a adus-o în pragul fericirii.

Citeşte şi Imagini șocante cu Delia! În ce ipostaze a apărut celebra artistă: „Azi am chef să fac scandal”

„Se vor împlini în curând 20 de ani de când pășeam în lumea televiziunii, nu-mi imaginam pe atunci că televiziunea vă deveni viața mea, deși intuiam că este domeniul care mă atrage cel mai mult.Fac parte dintr-un proiect extraordinar, Bravo, ai stil!, în care mă regăsesc cu totul, pentru că este despre evoluție, despre frumusețe, un spectacol total, care bucură și inspir ă publicul. E rezultatul dedicării unei echipe întregi, alături de care mă simt ca într-o adevărată familie și pentru asta le mulțumesc colegilor mei! Muncim mult, cu dedicare și bucurie pentru că ne dorim să venim de fiecare dată în fața oamenilor cu un produs premium, în care să se regăsească și care să îi inspire”, a spus Ilinca Vandici, după primirea trofeului, conform Cancan.

Citeşte şi Experiența trăită de Delia în timpul unui concert. Ce i s-a întâmplat artistei: „Mi s-a făcut pielea de găină”

Ilinca a divorţat luna trecută de Andrei Neacşu, după un mariaj de 6 ani, cei doi având un băiat, Zian, care va împlini cinci ani în luna iulie. Dar, evenimentele din viaţa personală nu i-au afectat capacitatea de muncă şi modalitate de abordare a proiectelor profesionale, Ilinca Vandici spunând mereu că este o persoană dedicată profesiei sale. Recunoaşterea primită acum este, practic, doar o confirmare  a acestui aspect.

„E foarte frumoasă. Agitată, cu multă muncă, proiecte frumoase pe care le am în desfășurare și cu satisfacții enorme, în urma muncii pe care o depun zilnic, dar și ușor agitată, să spun așa. Dar e foarte frumoasă. Și poate că deși muncesc extrem de mult și, poate, de multe ori nu mai găsesc timp pentru mine, și mi-aș dori asta, nu închei nicio zi fără să fiu recunoscătoare pentru tot ce am trăit în ziua respectivă, experiențe frumoase sau mai puțin frumoase, pentru că toate-s importante. Și cred că multe lucruri se întâmplă, mulți oameni suntem și foarte puțini se duc și mulțumesc, sunt recunoscători pentru ceea ce au”, a declarat Ilinca Vandici, despre cariera ei.