Ilinca Vandici, jefuită în aeroport! Hoţii i-au luat bijuteriile: „Inelul de logodnă cu diamante nu mai este!”

Ilinca Vandici a fost jefuită pe aeroport, paguba fiind una însemnată. Cunoscuta prezentatoare TV a rămas fără inelele cu diamante și alte bijuterii la întoarcerea din Dubai!

03 feb. 2022, 22:51
Ilinca Vandici, jefuită în aeroport! Hoţii i-au luat bijuteriile: „Inelul de logodnă cu diamante nu mai este!”
Ilinca Vandici, jefuită în aeroport

Ilinca Vandici, jefuită în aeroport! Hoţii i-au luat bijuteriile: „Inelul de logodnă cu diamante nu mai este!”. Ilinca Vandici este căsătorită și are un copil împreună cu soțul său, Andrei Neacşu. Cei trei au plecat într-o vacanță de lux la Dubai, unde s-au bucurat de vremea bună pe care o are acea parte a lumii când în România este iarnă, dar vacanța s-a terminat prost.

Ilinca Vandici, jefuită în aeroport! Hoţii i-au luat bijuteriile: „Inelul de logodnă cu diamante nu mai este!”

La revenirea în România, vedeta și-a dat seama că a fost furată de bijuterii! „Mi-au furat inelele. Îmi vine să plâng! De ieri îmi vine să plâng! Am greșit eu! A fost greșeala mea! Am pus săculețul cu toate inelele mele cu diamante, inclusiv verigheta, în bagaj. Am zis că le pun pe degete, după care am zis că e drum lung și mi se umflă degetele și le-am băgat într-un săculeț și l-am pus în bagajul de cală. Bagajul nu l-am închis, nu l-am sigilat. Am ajuns acasă, am deschis bagajul și săculețul unde erau doar inelele prețioase era rupt. Mai aveam alte două cutii de bijuterii care erau deschise, nu erau atât de prețioase, erau și ele prin bagaj, dar săculețul era gol. Toate inelele mele au dispărut, m-am panicat foarte tare, m-am supărat foarte tare, dar am zis asta e. Ideea este că nu poți face absolut nimic”, a scris Ilinca Vandici pe Instagram.

Drama prin care a trecut Ilinca Vandici: „Mama îmi spunea că voi fi percepută ca pe o femeie ușuratică, pentru că am avut mai mulți iubiți”

„Astăzi m-am apucat de despachetat și surpriză! Mi-am găsit verigheta și un singur inel. Pe celelalte le-au luat, dar astea erau cumva căzute. Cred că în grabă când le-au luat, verigheta și un inel cu safir au căzut. Am fost super fericită că măcar pe astea le-am găsit. Inelul de logodnă nu este, inelul cu floare nu este, inelul cu piatra lunii nu este. Mă rog, nu mai contează! Fiți atenți când călătoriți, nu știu dacă pe aeroportul din România sau pe aeroportul din Dubai”, a mai adăugat prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”.

Ilinca Vandici, dezvăluiri fără perdea despre relația cu soțul: „Am avut nevoie de terapie, nu a fost ușor!”