Ilinca Vandici, secretul siluetei de vis. Cum se menține vedeta în formă: „E multă muncă, nu este ceva obținut peste noapte”

Ilinca Vandici are o siluetă impecabilă și multe fane o întreabă tot timpul cum reușește să se întrețină în formă. Vedeta a dezvăluit recent ce face ca să aibă o siluetă de fotomodel.

08 iun. 2023, 20:32
Ilinca Vandici, secretul siluetei de vis. Cum se menține vedeta în formă: „E multă muncă, nu este ceva obținut peste noapte”

Ilinca Vandici a mărturisit că a făcut eforturi mari ca să arate astfel, la cei 36 de ani ai săi. Pe lângă faptul că e atentă la ce mănâncă, face și sport constant.

Citește și Simona Gherghe, despre cele mai dificile momente din viața de mamă: „Nu ai cum cu copii mici. Îl am pe soțul meu ajutor de nădejde”

„E multă muncă, nu este ceva obținut peste noapte, chiar zilele trecute mi-aduceam aminte într-un interviu, că se fac 14 ani de zile de când în mod constant eu fac sport și sunt atentă la alimentația mea. În 14 ani de zile sau după 14 ani e normal să se vadă și rezultatele și pe lângă asta, e important ce simt și cum mă simt în interiorul meu, pentru că asta, vrei nu vrei, tot iese la suprafață, iar eu dacă am recunoștimță în fiecare seară și în fiecare dimineață când mă trezesc pentru absolut orice se întâmplă în viață, inclusiv pentru faptul că Dumnezeu mi-a permis să mai trăiesc încă o zi, atunci cred că toată strălucirea asta din interior se reflectă, al un moment dat, și în exterior”, a dezvăluit Ilinca Vandici.

Ce planuri are Ilinca Vandici pentru această vară

Vedeta a spus și ce planuri și-a făcut pentru vara asta. Pe lângă proiectele din televiziune, va pleca și într-o vacanță cu cel mic.

Citește și Gina Pistol, adevărul despre relația cu tatăl său: „Am vorbit foarte deschis despre viața mea”. Vedeta a răbufnit după ce bărbatul a venit la nuntă

„Vara asta muncim cu drag și spor pentru cel de-al optulea sezon al show-ului fenomen „Bravo, ai stil!”, un show care a lansat multe personaje publice, atât pe TV, cât și în mediul online și care reprepizntă o rampă de lansare. Vom munci cu foarte mare drag, pentru că ne-a fost dor. O să plec într-o scurtă vacanță cu copilul, pentru că e musai să-l duc la mare, la aerosoli, și dacă găsesc puțin timp pentru mine de relaxare, o ieșire cu fetele, o ieșire la cină, e perfect, sunt mulțumită și recunoscătoare”, a mai spus ea.