Simona Gherghe, despre cele mai dificile momente din viața de mamă: „Nu ai cum cu copii mici. Îl am pe soțul meu ajutor de nădejde”

Simona Gherghe a dezvăluit ce priorități are în viața ei și cum se organizează cu soțul pentru ca activitățile din viața lor să se desfășoare într-o ordine.

08 iun. 2023, 17:56
Simona Gherghe, despre cele mai dificile momente din viața de mamă: „Nu ai cum cu copii mici. Îl am pe soțul meu ajutor de nădejde”
Simona Gherghe este disperată

Simona Gherghe are o carieră de succes în televiziune și, în același timp, o familie superbă căreia îi dedică tot timpul pe care-l are. Prezentatoarea reușește cu brio să echilibreze toate aspectele vieții sale și a dezvăluit care e secretul ei.

Simona Gherghe a spus că de fiecare dată își împarte cu soțul activitățile legate de familie. Dacă ea are de mers la un eveniment, el rămâne acasă pentru a avea grijă de copii. Efortul acesta pe care îl depune el îi oferă Simonei libertatea de a merge să socializeze și să se relaxeze.

Citește și Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, mesaj după nouă ani de căsnicie: „Eu cred că e cea mai bună decizie”

„Suntem foarte organizați, altfel nu ai cum cu copii mici. Îl am pe soțul meu ajutor de nădejde, asta e formula în care funcționăm foarte bine, grădiniță, acasă, masă, baie și somn”, a spus Simona Gherghe pentru Spynews.ro.

Unul dintre cele mai grele momente cu care se confruntă în viața de mamă e atunci când unul dintre copii răcește sau se simte rău. Prezentatoarea a explicat că se simte neputincioasă în astfel de momente în care e nevoită să-și privească micuții aflați în suferință.

„E cea mai grea parte din treaba asta cu părințeala, bolile copiilor, dar Slavă Domnului că am trecut cu bine peste o internare, acum suntem bine, s-a mai dus și valul de viroze, pneumonii, gripe, Covid”, a mai spus ea.

Citește și Povestea de viață impresionantă a lui Stephan Pelger, designerul care s-a sinucis. A fost înfiat și crescut de familia episcopului de la Biserica Neagră

Simona Gherghe e foarte atașată de familia ei și de cei mici și se implică cât se mult poate în educația lor.

„Când a fost Vlad în spital mi-am luat liber și am stat cu el, mi s-a părut că așa trebuie să fie, întotdeauna sunt o prioritate copiii, indiferent unde am fost și cu ce echipă am lucrat, copiii au fost o prioritate pentru mine”, a mai adăugat ea.