Ilinca Vandici, terorizată de iubitul ei: „Mă verifică noaptea în somn”

Ilinca Vandici trăiește poate cea mai fericită perioadă a vieții ei. După cum singură declară, doar o singură dată este pentru prima dată mamă, așa că încearcă să profite la maximum de tot ce i se întâmplă. La fel de emoționat este și viitorul tătic, care o copleșește cu grija.

21 ian. 2017, 14:02
Ilinca Vandici, terorizată de iubitul ei: „Mă verifică noaptea în somn”

Andrei, iubitul Ilincăi, este extrem de implicat și a ajuns să o… terorizeze. „Sincer, da, dar nu în sensul peiorativ, ci în sensul frumos al lucrurilor și al cuvântului. Este extrem de grijuliu și cred că, stând acum și gândindu-mă în urmă, nu puteam să găsesc un tată mai bun pentru copilul meu. Are foarte-foarte mare grijă de mine, este extrem de atent, inclusiv noaptea mă verifică în somn, mă ia, mă pipăie, mă pupă. De fiecare dată mă întreabă dacă am mâncat și cu atât mai mult, nu uită niciodată să-mi reamintească cât de mult mă iubește”, ne-a declarat Ilinca.

Ilinca Vandici este „terorizată” de tatăl copilui ei și atunci când este la muncă
Prezentatoarea TV nu scapă de cicăleală nici când este la muncă. Pe lângă cei patru jurați, dar și echipa de producție, care sunt toți cu ochii pe ea și încearcă să-i facă toate poftele, Ilinca primește mesaje și de la viitorul tătic, Andrei, care vrea mereu să se asigure că Ilinca și bebele se simt extraordinar.

Sursa: libertatea.ro