Ilona Brezoianu aplaudă gestul jandarmului din Costinești. Ce și-ar dori să mai facă luptătorul din Legiunea Străină: „Mamă, ce m-ar unge pe suflet”

Ilona Brezoianu aplaudă gestul jandarmului din Costinești, care a devenit viral pe Internet, zilele trecute, după ce i-a pus la punct pe scandalagii de pe plaja din Costinești. Actrița a comentat acest subiect și a mărturisit că și-ar dori ca luptătorul din Legiunea Străină să intervină și în alte situații.

23 aug. 2023, 17:06
Ilona Brezoianu aplaudă gestul jandarmului din Costinești. Ce și-ar dori să mai facă luptătorul din Legiunea Străină: „Mamă, ce m-ar unge pe suflet”
Ilona Brezoianu aplaudă gestul jandarmului din Costinești

Ilona Brezoianu aplaudă gestul jandarmului din Costinești. Imaginile filmate zilele trecute, unde un jandarm i-a pus la punct pe scandalagii care s-au luat la bătaie, au devenit virale pe rețelele sociale. Actrița i-a transmis un mesaj bărbatului care a reușit să îi pună la punct pe bătăușii din Costinești.

Ilona Brezoianu aplaudă gestul jandarmului din Costinești

Actrița a spus că și-ar dori ca acesta să îi pună la punct și pe șoferii agresivi de pe autostradă. ”Mamă ce m-ar unge pe suflet ca jandarmul de la Costinești să încingă și vreo doi șmecheri d-ăștia de autostradă care vin în curu’ tău și dau flash-uri că ei nu stau domne după tine că el merge cu 170 și după se și enervează că nu te-ai dat mai repede…”, a fost mesajul scris de Ilona Brezoianu pe InstaStories.

Reamintim că jandarmul de la Costinești, care a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce i-a liniștit pe bătăușii de pe plajă, a fost luptător în Legiunea Străină și jucător de rugby în Franţa. Bărbații care s-au bătut pe plaja din Costinești au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citește și: După Delia, şi Ilona Brezoianu spune că nu-şi doreşte copii: „Nu cred în băbismele astea. Nu trebuie să populăm planeta inutil”

Cu cine se iubește Ilona Brezoianu

După ce în trecut au apărut zvonuri despre o posibilă relație amoroasă a actriței cu fostul iubit al Ramonei Olaru, Cuza, speculații care nu s-au adeverit, acum s-a aflat cine este partenerul coprezentatoarei de la Neața de Weekend.

Andrei nu are nicio legătură cu showbiz-ul, dar Ilona încearcă să-și integreze partenerul în cercul său de prieteni celebri. Astfel că, duminică, actrița și-a făcut apariția la petrecerea de botez a fiului lui Puberu, cameramanul emisiunii Neatza și, totodată, un apropiat al celor care se perindă prin platourile de la Antena 1, însoțită de Andrei, iubitul său.

Mai mult decât atât, chiar dacă actrița nu-și postează partenerul pe rețelele de socializare, aceștia au apărut, unul lângă celălalt, în Instastory-urile făcute de cei care au fost prezenți la petrecere. (Vezi AICI poza)