Iluzia optică „imposibilă” pentru mulţi. Dacă descoperi lampa ascunsă în imagine în 7 secunde, eşti un mic geniu

În această iluzie optică, toată cheia constă în găsirea lămpii ascunse în imagine. Dacă o descoperi în mai puţin de 7 secunde înseamnă că ai un IQ cu mult peste medie.

05 mai 2023, 10:34
Iluzia optică „imposibilă” pentru mulţi. Dacă descoperi lampa ascunsă în imagine în 7 secunde, eşti un mic geniu

Iluzia  optică este o imagine atrăgătoare, profund fascinantă, care schimbă forma unui obiect, desen sau a unor oameni. Ea provoacă modul în care creierul percepe lucrurile.

În această magine, o lampă este acunsă privirii. Pentru a o descoperi urmăreşte atent detaliile, nu te concentra pe imaginea de ansamblu.

Citeşte şi O nouă iluzie optică a devenit virală. Dacă descoperi şarpele în mai puţin de 10 secunde, ai un spirit de observaţie foarte bun

Combinațiile specifice de culoare, lumină și modele ne pot păcăli creierul pentru a percepe vizual ceva care nu există. Prin urmare, iluziile optice oferă întotdeauna o perspectivă fascinantă asupra modului în care funcționează creierul nostru.

Citeşte şi Acest test te va ajuta să afli dacă suferi de o tulburare mentală! Puține persoane pot fi păcălite de această iluzie optică

Dacă nu ai descoperit lampa, o poţi vedea deasupra capului bărbatului din imagine, lampa fiind întoarsă cu susul în jos.