Iluzie optică extrem de complicată. Doar cei cu mintea ascuțită găsesc cele trei creaturi ascunse din imagine în mai puțin de 15 secunde

Această iluzie optică îți va da bătăi de cap. Numai geniile pot să găsească unde sunt cele trei creaturi din imagine în doar câteva secunde.

02 oct. 2023, 23:06
Iluzie optică extrem de complicată. Doar cei cu mintea ascuțită găsesc cele trei creaturi ascunse din imagine în mai puțin de 15 secunde
Găsește cele trei creaturi din această iluzie optică

Iluzie optică ce dă mari bătăi de cap. Puțini sunt cei care reușesc să găsească unde sunt cele trei creaturi din imaginea de mai jos. Sarcina este cu atât mai grea, pentru că trebuie să o rezolvi în doar 15 secunde.

Citește și: Iluzie optică dificilă. Găsește salamandra ascunsă în această imagine, în mai puțin de 15 secunde. Doar geniile reușesc să dea soluția într-un timp atât de scurt

Tot ce trebuie să faci este să observi cele trei creaturi din această imagine. Putem observa un tată alături de cei doi copii ai lui, o fetiță și un băiețel, dar și un cățel. Cei trei par că realizează un proiect pentru casă, având în vedere că au mai multe lemne, un ciocan și cuie.

Doar că întrebarea este alta: Poți vedea cele trei creaturi din imagine?

Citește și: Test de inteligență cu chibrituri. Mută un singur băț din 9-3=6 pentru a obține încă două egalități corecte

Pe lângă cele trei persoane, mai sunt încă alte trei creaturi. Este vorba despre un fluture, o rață și un liliac. Dacă nu ai reușit să le găsești, iată soluția: în partea de sus se află fluturele, între cei doi copii liliacul, iar jos, lângă cățel, este rața.

O iluzie optică este un fenomen care induce o percepție falsă sau distorsionată a realității, în special în ceea ce privește viziunea umană. Aceste iluzii apar atunci când informațiile primite de pchi creează o interpretare greșită a realității de către creier.