Iluzie optică. Puteți găsi lunetistul ascuns în această imagine?

O iluzie optică face senzație pe internet! Această imagine realizată de armata ucraineană cu un lunetist ascuns într-o pădure înzăpezită îți va testa spiritul de observație, dar și IQ-ul. Datorită camuflajului perfect, foarte puțini vor reuși să găsească lunetistul din prima.

22 ian. 2023, 19:18
Iluzie optică. Puteți găsi lunetistul ascuns în această imagine?

În aceste zile, multe imagini circulă pe rețelele de socializare ca iluzii optice!

Această iluzie optică a ajuns virală după ce a fost găsită și distribuită pe internet de Garda Națională a Ucrainei, care arată zelul și curajul soldaților care duc un război greu cu rușii, în condiții extreme pe câmpul de luptă.

Citiți și: Provocarea zilei! Iluzie optică doar pentru genii. Poți găsi pisica din libărie în 11 secunde?

Iluzie optică. Doar cei mai inteligenți oameni pot descoperi unde se află lunetistul în această imagine

Există multe tipuri de iluzii optice, cum ar fi iluziile fizice, fiziologice și cognitive. Această iluzie optică specială îți provoacă mintea să re face să percepi lucrurile într-un mod diferit. Astfel de iluzii optice sunt uneori considerate o parte a psihanalizei. În mod normal, un creier uman poate forma percepții diferite prin simpla privire la lucruri sau imagini din unghiuri diferite.

Imaginile au fost distribuite de Garda Națională a Ucrainei și arată capcanele pe care le pun la cale soldații lui Zelenski. Forțele militare atât ale Rusiei, cât și ale Ucrainei luptă cu vitejie pentru țara lor. Soldații ambelor țări luptă pe vreme extrem de rece și gheață pe terenul dur.

Această iluzie optică virală le-a dat multora bătăi de cap, deoarece lunetistul este bine ascuns.

Aruncă o privire atentă la această iluzie optică și încearcă să vezi lunetistul ascuns în interiorul imaginii. Nu este ușor să-l găsești pe lunetist în imagine, deoarece a fost camuflat foarte inteligent. În imagine, puteți vedea copacii, zăpada și tufișurile.

Poate părea prea dificil să-l găsești, dar dacă te uiți cu atenție la centrul imaginii, atunci vei putea să-l vezi pe lunetist camuflându-se și ascunzându-se în zăpadă.

La prima vedere, puteți vedea o imagine dintr-o pădure cu multă zăpadă. Cu toate acestea, în toate cele trei imagini, se ascunde un lunetist. Partea mai dificilă a acestei iluzii optice este să reperezi lunetistul ascuns în mijlocul zăpezii. Așadar, numai persoanele cu o vedere de vultur pot observa lunetistul ascuns în imagini.

REZOLVAREA o găsiți în imaginea de mai jos:

Diverse cercetări au demonstrat că iluziile optice pot oferi câteva perspective fascinante asupra modului în care funcționează creierul nostru. Mintea noastră poate percepe diferite lucruri sub combinații specifice de culoare, lumină și modele.

Citiți și: Astăzi te provocăm la o nouă iluzie optică. Tot ce trebuie să faci este să găsești câinele din dormitor în doar şapte secunde! Puţini oameni au reuşit să treacă acest test!