Provocarea zilei! Iluzie optică doar pentru genii. Poți găsi pisica din libărie în 11 secunde?

În această imagine cu iluzie optică, o pisică se ascunde în librărie. Dacă poți observa pisica în 11 secunde însemnă că ai o minte ageră. Pentru a îți puune la încercare abilitățile de observare, încearcă imediat această provocare.

18 ian. 2023, 23:23
Provocarea zilei! Iluzie optică doar pentru genii. Poți găsi pisica din libărie în 11 secunde?

O nouă iluzie optică pentru oameni inteligenți a devenit virală pe rețelele sociale și i-a provocat pe toți internauții să-și testeze limitele. Mulți au încercat să găsească pisica din imagine, dar puțini au fost cei care au reușit.

Iluzia este derivată din cuvântul latin illusio sau illusionem, care înseamnă a batjocori sau păcăli. Iluziile optice sunt grozave în a păcăli mințile oamenilor.

Citiți și: Provocarea zilei: iluzie optică doar pentru genii. Găseşte câinele din dormitor în şapte secunde! 

Iluziile optice au capacitatea specială de a capta atenția utilizatorului pentru o perioadă scurtă de timp. Iluziile optice sunt, de asemenea, benefice pentru îmbunătățirea abilităților cognitive și de observație. De asemenea, iluzia optică este una dintre cele mai simple metode de a-ți determina capacitatea de a observa și de a gândi critic.

Vrei să-ți testezi abilitățile de observație? Atunci încearcă acest test de iluzie optică acum. Provocarea prezentată în fața ta este să găsești o pisică în librărie în 11 secunde.

Se știe că pisicile se ascund în cele mai neobișnuite locuri. Le place să exploreze totul în jurul lor. Încearcă să privește cu atenție pisica ascunsă în librărie.  Nu te lăsa derutat și privește atent de la stânga la dreapta. Concentrează-te și privește atent în fiecare colț. Chiar dacă în încăpere sunt foarte multe obiecte și elemente, animalul nu este chiar atât de bine ascuns și se poate observa doar dacă te concentrezi suficient de bine.

Iluzie optică. Doar cei mai inteligenți oameni pot descoperi unde se află pisica în această încăpere

Ai găsit pisica? Iată rezolvarea aici:

Pisica poate fi observată în partea dreaptă a imaginii. Animalul se ascunde sub al doilea raft din dreapta.

Iată o imagine mai apropiată cu pisica. Ea are dungi gri și albe.

 

Citiți și: Iluzie optică. Doar cei mai inteligenți oameni pot descoperi unde se află câinele din această cameră