Iluzie optică virală. Dacă descoperi diferenţele în mai puţin de 10 secunde, te poţi lăuda cu o capacitate de deducţie peste medie

În 10 secunde ar trebui să descifrezi diferenţele existente în această iluzie optică. Dacă te încadrezi în acest timp, te poţi felicita pentru spiritul de observaţie şi pentru capacitatea de deducţie.

25 mai 2023, 23:53
Iluzie optică virală. Dacă descoperi diferenţele în mai puţin de 10 secunde, te poţi lăuda cu o capacitate de deducţie peste medie

Iluziile optice ne ajută să ne testăm capacitatea creierului și adesea ne pot spune foarte multe despre abilitățile de observație ale unui individ. În ultimii ani, cercetările  au arătat că anumite combinații de culori, lumină și modele pot păcăli creierul nostru să perceapă vizual ceva ce nu există.

Citeşte şi  Iluzie optică extrem de complicată. Poți găsi cele 13 animale din imagine în mai puțin de 20 de secunde?

Iluzia optică de astăzi îţi oferă o nouă şansă de testare a abilităţilor tale. Dacă descoperi diferenţele în mai puţin de 10 secunde, eşti unul dintre oamenii cu o capacitate de deducţie ridicată şi cu un spirit de observaţie foarte bun.

În general, astfel de teste de inteligență, care vin sub forma iluziilor optice, îți  arăta care este capacitatea ta de analiză și cât de repede poți face deducții.

Citeşte şi  Iluzie optică pentru oameni inteligenți. Doar geniile pot observa fantoma din imagine în 5 secunde

În cazul în care nu ai remarcat diferenţele, iată care erau acestea.

 

 

Oamenii de știință au descoperit că IQ-ul (coeficientul de inteligență) unei persoane este determinat prin rezolvarea de teste de inteligență, asemănătoare acestei iluzii optice.