Imaginaţie bolnavă: O gravidă din Brazilia şi-a văzut soacra moartă, în uterul ei GALERIE FOTO

Când o femeie însărcinată s-a uitat pe filmul radiografiei uterine pe care o făcuse la medic, a avut un şoc. Gravidei i s-a părut că în uterul ei se află soacra sa, care murise. Mai mult, gravida susţine că soacra ei o privea cu ochii larg deschişi... 

RomaniaTV.net
17 oct. 2012, 16:53

Phamela de Souza, o femeie din Brazilia care poartă o sarcină de zece săptămâni, i-a arătat şi soţului ei, Marcelo,  ecografia uterină în care, susţine ea, s-ar vedea clar chipul cu ochii larg deschişi al soacrei sale moarte. Soţul femeii a fost şi el şocat de apariţia din uterul femeii.

Acum, toată familia este convinsă că bătrâna „a venit” să le poarte de grijă şi lor, şi viitorului copil, scrie Daily Mail, care citează postul R7 DF, unde soţii şi-au spus povestea.

Soacra femeii murise cu patru luni înainte. „Când ne-am uitat printre fotografiile făcute înainte de moartea ei, am observat aceeaşi expresie ca a figurii din uter. Este prea mare asemănarea pentru a fi vorba de o coincidenţă”, a  povestit Phamela de Souza pentru R7 DF.

„De cum am văzut-o, am ştiut că este mama mea. Fără nicio îndoială, este figura ei. S-a întors ca să ne spună că are grijă de noi. Le-am arătat-o şi celorlalte rude şi prietenilor, iar ei au spus la fel”, a povestit la rândul lui Marcelo.