Imaginaţie bolnavă. Şi-a păcălit soţia într-un mod cumplit, pentru a merge la băutură cu prietenii

Un american în vârstă de 34 de ani, din Texas, a pus la punct un plan diabolic pentru a lipsi două zile de acasă. El şi-a înscenat propria răpire, punând pe jar atât soţia, cât şi autorităţile.

09 oct. 2013, 12:31
Imaginaţie bolnavă. Şi-a păcălit soţia într-un mod cumplit, pentru a merge la băutură cu prietenii

Ieşirea soţului în oraş cu prietenii, la băutură, este motiv de ceartă în multe cupluri, mulţi bărbaţi fiind îngroziţi de cicălelile nevestelor şi renunţând de multe ori la această plăcere. Rogelio Andaverde, din oraşul american Edinburg (Texas), a reuşit performanţa de a evita şi o ceartă cu soţia, dar şi să meargă la petrecere, graţie unei idei care i-a făcut şi pe poliţişti să se întrebe dacă omul este în toate minţile.

Citeşte şi A crezut că a primit cadou o săritură BUNGEE JUMPING, dar a devenit subiect de RÂS – VIDEO

Sătul de interdicţiile cărora trebuia să li se supună, el a pus la punct un plan prin care să-şi însceneze propria răpire. Asfel, doi dintre prietenii săi, înarmaţi şi cu feţele acoperite de cagule, au dat buzna la ceas de seară în locuinţa sa şi l-au luat târâş pe bărbatul de 34 de ani, sub privirile îngrozite ale soţiei sale, Maria Hernandez. Imediat ce au dispărut cei trei ea a sunat surescitată la poliţie, însă căutarea patrulelor nu a dat rezultate.

Abia după două zile a sosit şi Rogelio Andaverde înapoi acasă, spunându-i soţiei că răpitorilor li s-a făcut milă şi l-au eliberat fără să ceară nimic în schimb. Poate consoarta l-a crezut, însă poliţia nu a putut fi păcălită, iar într-un târziu el a trebuit să recunoască faptul că a pus totul la cale pentru a petrece mai mult timp cu prietenii săi. În acelaşi timp, el a declarat că i-a fost frică de soţia sa, încât nu a avut curajul să o roage să-l lase la petrecere.

El petrece în închisoare acum. Într-un fel este amuzant, dar fapta este foarte gravă„, a spus şeriful Guadalupe Trevino, care a adăugat însă că adevărata pedeapsă îl va aştepta acasă, când va trebui să-i explice fapta sa nevestei.

Citeşte şi Cea mai ABSURDĂ idee de îmbogăţire: Vezi cum a vrut un tânăr să facă bani după ce şi-a pus o pungă în CAP