Imagine graffiti în care Papa Francisc apare în rol de Superman, postată pe Twitter de Vatican – FOTO

O imagine cu un graffiti de pe un zid de la Roma în care Papa Francisc apare în rol de Superman a fost postată marţi pe un cont de Twitter aparţinând "Ministerului" comunicaţiilor sociale al Vaticanului.

RomaniaTV.net
29 ian. 2014, 07:48

Imaginea prezintă un papă în zbor, îmbrăcat în alb, dar în celebra postură a lui Superman, cu pumnul înainte, ţinând în cealaltă mână o servietă pe care scrie în spaniolă „Valores” (valori, în sensul de valori etice), potrivit Mediafax.

VEZI ŞI Papa Francisc califică Internetul drept „un dar de la Dumnezeu”

Imaginea a fost postată împreună cu mesaje în spaniolă şi engleză. „Les compartimos este graffiti que vimos hoy” şi „We share with you a graffiti found in a Roman street near the Vatican” („Împărtăşim cu voi un graffiti descoperit pe o stradă de la Roma, în apropiere de Vatican”), se poate citi în mesaj.

Este un mesaj „de bună dispoziţie” care a fost postat de către o persoană de la Ministerul comunicaţiilor sociale pe un cont urmărit în principal de persoane care se ocupă de comunicaţiile sociale în lume, a precizat ministerul.

Comunicaţiile sociale ale Vaticanului s-au înnoit profund, după ce Benedict al XVI-lea a decis, în decembrie 2012, să fie prezent pe Twitter.

Contul personal al Papei, în nouă limbi (@pontifex, alt cont, gestionat de Secretariatul de Stat), este urmărit de peste zece milioane de persoane, dintre care peste 200.000 s-au abonat la cel în latină.