Imagine INCREDIBILĂ surprinsă de Google Earth. Capul unui EXTRATERESTRU iese dintr-un OZN VIDEO

Un cunoscut ufolog american, Scott Waring, a postat pe Youtube un filmuleţ de 6 minute şi 11 secunde în care se poate distinge o aeronavă portocalie prin a cărei parte superioară pare că scoate capul ceva ce ar putea fi un pasager extraterestru.

22 iun. 2014, 14:20
Imagine INCREDIBILĂ surprinsă de Google Earth. Capul unui EXTRATERESTRU iese dintr-un OZN VIDEO

Un celebru ufolog american, Scott Waring, a făcut o descoperire uluitoare. Pornind de la emailul pe care i l-a trimis un cititor, el a descoperit capul unui extraterestru prezent într-o fotografie de pe Google Earth.

Citeşte şi Descoperire ULUITOARE. Ce se află de fapt sub piramidele din Egipt. „Am găsit asta cu Google Earth”

Am primit un mail de la cineva din Newfoundland, care îmi scria că a descoperit un OZN pe Google Earth, în Trout Creek, Montana. Am investigat şi am descoperit câteva lucruri care nu erau vizibile prima oară. Este evident un cap de extraterestru care iese dintr-un OZN! Priviţi cu atenţie la curbura şi umbra din jurul capului, veţi vedea că este real!

Citeşte şi MISTERUL din spatele CRIMEI de pe GOOGLE STREET VIEW: Un internaut a chemat POLIŢIA după ce a descoperit poza

Am crezut că era doar un OZN, dar acest cap ieşind în afară este o dovadă că nu toate OZN-urile sunt drone extraterestre â, iar unele sunt controlate de extratereştri reali. Ştiu că Google şterge toate OZN-urile despre care primeşte rapoarte, în termen de 3-6 luni. Deci vă rugăm să înregistraţi acest OZN de pe Google Earth şi încărcaţi videoclipul pe Youtube, astfel încât şi ceilalţi să poată vedea„, scrie Scott Waring.