Imagine rară cu fiica Ginei Pistol. Cum arată micuţa Josephine la aproape trei săptămâni

A devenit mămică de mai bine de două săptămâni și nu se ferește să arată cum are grijă de fiica sa. Gina Pistol le-a arătat fanilor săi cum a ales să o îmbrace pe micuța Josephine.

30 mart. 2021, 21:38
Imagine rară cu fiica Ginei Pistol. Cum arată micuţa Josephine la aproape trei săptămâni

Imagine rară cu fiica Ginei Pistol. Prezentatoarea TV le-a arătat fanilor săi cum își răsfață fiica, pe Josephine, mai exact cum a ales să o îmbrace. Gina Pistol continuă să își țină fanii la curent cu noutățile din viața de când a devenit mămică. Josephine a venit pe lume de mai bine de două săptămâni și se poate considera că este un copil rășfațat și iubit.

Gina Pistol a postat o imagine pe contul ei de socializare în care apare micuța Josephine. În imagine nu i se vede fața, ci doar trupul suav. Josephine este îmbracată într-un body alb și este așezată pe un suport special pentru nou-născuți.

Citește și: Cine a fost prima iubită a lui Răzvan Fodor. Este una dintre cele mai frumoase românce

Imagine rară cu fiica Ginei Pistol. Prezentatoarea TV și Smiley se asigură că fiica lor are tot ce își dorește. Între timp, Gina a reușit să se recupeze rapid după sarcină și a slăbit destul de mult. Aceasta a mărturisit că timpul ei liber de dinainte s-a transformat în timp petrecut cu îngrijirea lui Josephine, însă nu regretă nimic din viața ei de acum, pe care o consideră o binecuvântare.

„N-am avut nici timp, nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată. 26 din 24 de ore am fost ocupată. Jos pălăria în faţa tuturor mamelor, nu e deloc uşor, mai ales la început. E minunat sentimentul ăsta de mamă, uiţi de tot greul. Fizic, după operaţie mi-am revenit cam din a treia zi, primele două nu au fost cele mai uşoare din viaţa mea, vă spun sincer”, a spus frumoasa prezentatoare „Chefi la cuțite”.

Citește și:EUROVISION 2021. România va concura în prima semifinală. Roxen va fi al 13-lea artist care va urca pe scenă la Rotterdam

Gina Pistol, prima plimbare cu fetița. Imaginea de mii de like-uri

Gina Pistol abia a născut că și-a şi scos fetița la plimbare. Vedeta a profitat de vremea frumoasă și a scos-o pe micuță prin curte, apoi publicat imaginea pe contul de Instagram. Vedeta a publicat imaginea pe contul de socializare, alături de care a scris un mesaj. Unii dintre admiratori au criticat-o, spunând că este prea devreme să facă acest gest.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe 9 martie, când prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a născut o fetiță sănătoasă, de 3,2 kilograme și 51 de cm. „Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările! Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”, a transmis Gina Pistol imediat după ce a devenit mămică.