Imagine rară postată de singura fiică a lui Ion Țiriac, împreună cu tatăl său. Cât va moșteni Ioana din averea miliardarului

Ioana Ţiriac, singura fiică a lui Ion Ţiriac, a postat o imagine rară alături de tatăl ei, în ziua în care miliardarul român a împlinit 84 de ani.

11 mai 2023, 09:07
Imagine rară postată de singura fiică a lui Ion Țiriac, împreună cu tatăl său. Cât va moșteni Ioana din averea miliardarului

Cei doi apar îmbrăcaţi la patru ace şi mesajul Ioanei a fost unul simplu, format din numărul 84 şi o coroniţă. Este una dintre puţinele postări ale Ioanei Țiriac în care apare alături de tatăl ei.

Fiica de 25 de ani a magnatului român e fascinată de colecția spectaculoasă de mașini deținută de cel care a fost, o lună perioadă de timp, cel mai bogat român, potrivit Antena Sport.

Ioana si Ion Țiriac

Ioana Natalia Țiriac a absolvit, în 2022, Universitatea din Miami. Când s-a întors în țară s-a dus direct la galeria auto deținută de familia sa, care include 250 de mașini și motociclete.

Ioana Țiriac este unica fiică a lui Ion Țiriac și are peste 26.000 de urmăritori pe rețelele sociale. A studiat jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie Ayad, mama ei și marea iubire a lui Țiriac.

Cum se va împărți averea miliardarului Ion Țiriac

Miliardarul a făcut declarații controversate. Fostul mare jucător de tenis a decis cine îi va moșteni averea uriașă pe care o are.

Țiriac a fost căsătorit o singură dată. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965. Pe Ion Ion Țiriac l-a făcut cu Mikette von Issenberg, iar cu Sophie Ayad îi are pe Ioana și Karim.

Fostul jucător de tenis ar fi decis totuși să își împartă averea în 33 de „felii egale” și că toți urmașii săi vor primi aceeași sumă de bani.

„Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Dintre cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă„, a declarat Ion Țiriac, potrivit italienilor de la outsidernews.it.

Citește și: Cum arată, de fapt, Anamaria Prodan la 50 de ani. Au apărut imagini din vacanţa din Grecia, unde a fost cu noul iubit