Dani Mocanu se laudă că a separat-o pe mama fiicelor sale de propriii copii și nu o consideră parte din familie: „Acasă nu duc nicio femeie, mama are grijă de fetițe”

Dani Mocanu a făcut o dezvăluire de-a dreptul halucinantă la emisiunea online "În Oglindă", acesta a separat-o pe mama fiicelor sale de propriii copii, mai mult, manelistul nu consideră nicio femeie ca fiind îndeajuns de demnă pentru a face parte din familia sau pentru a o aduce acasă.

30 nov. 2021, 11:28
Dani Mocanu se laudă că a separat-o pe mama fiicelor sale de propriii copii și nu o consideră parte din familie: „Acasă nu duc nicio femeie, mama are grijă de fetițe”

Dani Mocanu, manelistul cercetat de DIICOT pentru fapte de o gravitate extremă, consideră că nicio femeie nu este îndeajuns de demnă pentru el, nici măcar mama copiilor săi.

Anamaria Prodan a răspuns declaraţiilor de dragoste făcute de Dani Mocanu: „Bravo lui! A găsit cel mai bun nume care vinde”

Mai mult, Dani Mocanu a declarat că a separat-o pe mama fiicelor sale de propriii copii și nu-i permite decât să le viziteze pe cele trei fetițe. Femeia este privată de orice drept matern stipulat prin lege.

Mocanu a mai dat de înțeles că cele trei fiice ale sale ar avea mame diferite, în acest caz fapta manelistului, condamnabilă din punct de vedere legal, fiind și mai gravă,  în cazul în care femeile respective ar decide să depună plângere.

Dani Mocanu este ferm convins că nicio femeie nu merită să facă parte din familia sa și nu o va considera pe aceasta ca atare, indiferent cât de îndrăgostit ar fi el, cât de „respectabilă” ar fi persoana respectivă. Nici măcar cea sau cele care i-au dăruit acestuia un copil nu sunt „demne” de a face parte din familia sa.

Amintim că Dani Mocanu este un personaj controversat, care a intrat în vizorul DIICOT încă de la vârsta de 19 ani iar apogeul carierei de infractor l-a atins în 2017 când a fost acuzat de proxenetism, constituirea unui grup infracțional și spălare de bani.

De asemenea, Dani Mocanu a fost adeseori criticat pentru maniera în care a reprezentat femeile în clipurile sale. Unul dintre videoclipurile manelistului a fost șters de pe platforma YouTube din cauza limbajului discriminator și înjositor la adresa femeilor.

„Am trei fetițe acasă care mă așteaptă cu brațele deschise. Am o familie frumoasă. Una are nouă luni de zile, cealaltă doi ani și opt luni și ce mai mare șase ani. Nu sunt căsătorit. Mama fetițelor nu locuiește cu familia, mama mea are grijă de fetițele mele. Nimeni nu-i interzice mamei să-și vadă copii. Poți să ai o sută de femei și să ai copii cu fiecare dintre ele, că relația mege sau nu merge este una, dar copiii sunt altceva.

Sunt două categorii de femei, femeile care duc o viață normală, își respectă familia, își respectă partenerul și acele femei merită tot respectul. Nu m-aș căsători niciodată.”, a declarat Dani Mocanu.

Dani Mocanu: „Îmi place o d-aia frumoasa, o bandită. Am avut toată România”

În ceea ce privește femeia de care ar trebui să se îndrăgostească Dani Mocanu spune că aceasta ar trebui să se ridice la anumite „standarde”. De asemenea, Mocanu, într-o încercare disperată de autovalidare a masculinității sale, spune că a avut toate femeile din showbiz-ul românesc,

Dani Mocanu, un nou mesaj către Anamaria Prodan: „Pierde cea mai sinceră iubire”

„Acum 10 ani aș fi răspuns să fie simplă, acum după ce am avut toată România am avut atâtea gagici devi mai pretențios, involuntar. Îmi plac curvele, o d-aia frumoasa, o bandită, dar nu aș duce-o acasă unde am cele trei fetițe și acasă nu duc nicio femeie, acasa sunt fetele mele familia mea, frații mei, că mă îndrăgostesc ma îndrăgostesc în afara porții”, a dezvăluit Dani Mocanu.