Imaginea care a emoționat tot internetul! O cățelușă a fost abandonată lângă un rucsac cu mâncare și jucăriile ei favorite. Stăpânul a lăsat și un bilet prin care și-a explicat gestul

O cățelușă a fost abandonată de stăpânul ei lângă o geantă plină cu mâncare și cu toate jucăriile și lucrurile ei preferate. A fost găsită de trecători în orașul Green Bay din SUA, legată de un hidrant.

08 mai 2022, 09:05
Imaginea care a emoționat tot internetul! O cățelușă a fost abandonată lângă un rucsac cu mâncare și jucăriile ei favorite. Stăpânul a lăsat și un bilet prin care și-a explicat gestul

Cățelușa, al cărui nume este „Baby Girl”, s-a văzut dintr-o dată despărțită de stăpânul care îi oferea toată atenția și dragostea din lume. Stăpânul a lăsat și un bilet scris de el lângă cățelușă, în care a explicat de ce a fost nevoit să își ia rămas bun de la cel mai bun prieten al său.

În mesajul respectiv scria că Baby Girl a avut un stăpân foarte bun, care a învățat-o să fie bună, iubitoare, să respecte comanda „șezi” pentru a primi recompensă. Are șase ani și a fost nevoită să se despartă de cel care i-a fost familie în toți acești ani pentru că stăpânul ei se pregătește să plece într-o altă lume. Bărbatul a lăsat-o pe cățelușă cu speranța că va fi găsită de o altă familie iubitoare care să-i ofere tot ce are nevoie și ce a primit și până acum.

După ce a fost găsită de trecători, cățelușa a fost dusă la un adăpost pentru animale care a îngrijit-o foarte bine. Stăpânul ei nu a fost judecat, ci a fost înțeles, iar printr-un mesaj al respectivului adăpost acestuia i s-a transmis că cea pe care a crescut-o frumos atâția ani este pe mâini bune.

Citește și Lecție de bun simț predată de un patruped. Ea e Sally, cățelușa Golden Retriver care adună gunoaiele de pe străzile din Târgu Mureș 

”Este posibil să fi văzut această fotografie recentă a unui câine legat de un hidrant aici, în Green Bay, și înțelegem că evocă un răspuns emoțional puternic. În prezent, se află în grija noastră și se descurcă de minune. Pe măsură ce povestea ei atrage atenția la nivel local și nu numai, am vrut să rezervăm un moment pentru a ne adresa direct proprietarului precedent al Baby Girl:

În primul rând, ne pare foarte rău că a trebuit să te despărți de cel mai bun prieten al tău. Este evident cât de mult ai iubit-o și putem vedea că ai făcut tot ce ai putut în timp ce te lupți cu propriile complicații medicale și provocări ale vieții. Vă vedem dragostea în geanta pe care ați împachetat-o ​​cu atenție cu toate lucrurile ei preferate. Vă vedem dragostea în felul în care i-ați asigurat lesa pentru a nu fi lovită de o mașină. Vă vedem dragostea în felul în care ați plasat-o în mijlocul unui cartier în care ar fi fost găsită rapid. Vă vedem dragostea în cât de fericită și sănătoasă arată fetița. Și vă vedem dragostea în biletul pe care l-ați lăsat, rugând ca cineva să o ajute atunci când nu mai puteți.

Citește și Moment emoționant! Cățelușa Cassie și-a revăzut stăpânii, la opt ani după ce a fost furată din grădina familiei 

Vedem că ai făcut ceea ce ai crezut că este mai bine pentru puiul dvs. iubit și suntem recunoscători pentru compasiunea ta. Fii sigur că este în siguranță, că primește o mulțime de atenție din partea echipei noastre și că este pe cale să își găsească următoarea familie iubitoare foarte curând. Îți dorim toate cele bune și sperăm că, dacă vezi asta, te poți odihni puțin mai ușor știind că fetița ta are un viitor strălucit în față”, au transmis reprezentanții Green Bay Campus – Wisconsin Humane Society.