Imaginea de mii de like-uri postată de Anamaria Prodan. „Vă prezint cel mai cel bărbățel de pe pământ! Cel mai deștept, înțelept, frumos. Aerul meu!” FOTO

Anamaria Prodan (50 de ani) a anunţat că şi-a refăcut viaţa la aproximativ un an și jumătate de la despărțirea de Laurențiu Reghecampf (47 de ani) și, de curând, l-a prezentat copiilor pe noul său partener.

10 mart. 2023, 09:14
Imaginea de mii de like-uri postată de Anamaria Prodan. „Vă prezint cel mai cel bărbățel de pe pământ! Cel mai deștept, înțelept, frumos. Aerul meu!” FOTO
Imaginea de mii de like-uri postată de Anamaria Prodan. "Vă prezint cel mai cel bărbățel de pe pământ! Cel mai deștept, înțelept, frumos. Aerul meu!"

Imaginea de mii de like-uri postată de Anamaria Prodan. Chiar dacă nu a făcut publică identitatea bărbatului din viața sa, impresara a transmis că a primit un feedback pozitiv din partea celor trei copii, Laurențiu jr, Sarah și Rebecca.

Recent, Anamaria Prodan a postat o nouă fotografie, alături de fiul său Bebeto și a adunat mai mult de 8.000 de aprecieri în doar câteva ore. „Vă prezint cel mai cel bărbățel de pe pământ. Cel mai deștept, înțelept, frumos, iubitor, minunat… Aerul meu”, a scris impresara pe contul de Instagram.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, dezvăluiri despre iubitul ei: „Sunt fericită, mai fericită ca niciodată. Are bărbăție foarte mare!”

Anamaria Prodan se află în proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf și va fi din nou față în față cu acesta în data de 22 martie. Dosarul în care fostul partener îi solicită să-i respecte viața privată este încă pe rol, după ce Anamaria Prodan ar fi avut mai multe afirmaţii la adresa Corinei Caciuc, actuala parteneră a antrenorului de la Neftchi Baku.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, încă o fotografie alături de noul iubit. Cum păstrează vedeta misterul legat de relaţie

Altfel, impresara i-a transmis recent un mesaj de pace fostului soț. „Nu știu când este procesul. Eu și copiii ne dorim să terminam circul din presă care nu face bine nimănui. I-am transmis lui Laurențiu de multă vreme că ne dorim liniște! A venit, zic eu, momentul să mergem frumos ca doi părinți mândri mai departe. E timpul să-și caute băiatul. Să-l ajute și să-i fie alături. Fiecare dintre noi e fericit în acest moment. Deci? Nu mai au rost răutatea sau avocații care sărăcesc fără milă familia noastră! Am spus și o mai zic! Familia asta minunată a noastră și copiii ăștia de vis nu merită acest circ. Vă mulțumesc!”, a afirmat Anamaria Prodan.