Imaginea uluitoare publicată de Carmen Brumă, de ziua ei. Cum arată iubita lui Mircea Badea la 45 de ani

Carmen Brumă a împlinit, luni, 45 ani şi şi-a surprins fanii care o urmăresc pe reţelele de socializare cu o imagine inedită. Mai mult, iubita lui Mircea Badea şi-a anunţat, cu această ocazie, planurile de viitor.

09 mai 2022, 23:31
Imaginea uluitoare publicată de Carmen Brumă, de ziua ei. Cum arată iubita lui Mircea Badea la 45 de ani

Carmen Brumă este pasionată de sport şi este adepta unui stil de viaţă sănătos. Celebra brunetă ajută doamnele şi domnişoarele cu sfaturi pentru a slăbi într-un mod echilibrat.

De ziua ei, iubita lui Mircea Badea a publicat o fotografie care a prins imaginația fanilor care o urmăresc pe Facebook. În imagine, Carmen Brumă apare ţinându-se de o frânghie, făcând aluzie la faptul că se ţine foarte bine.

„Azi : 45. Planuri de viitor: să mă țin bine”, a scris Carmen Brumă, pe Facebook.

Citeşte şi: Carmen Brumă s-a operat din nou de varice. Cum arată picioarele vedetei, după ce a scos bandajele FOTO

Prezentatoarea TV a povestit că în adolescenţă s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus, însă ulterior susţine că a găsit rețeta perfectă pentru a se menține la aproape aceleași măsuri.

Carmen Brumă a revenit în televiziune şi îşi oferă sfaturile despre nutriţie în cadrul unei emisiuni despre sănătate. Întrebată în cadrul unui interviu despre trecerea anilor, iubita lui Mircea Badea a recunoscut că orice om conștient are neliniști.â

”Orice om conştient are nelinişti, întrebări, gânduri fireşti legate de trecerea timpului. George Pruteanu, pe care am avut norocul de a-l avea invitat într-o emisiune, mi-a zis o chestie care sintetizează foarte bine înaintarea în vârstă: „Bătrâneţea începe de când începi să te temi de ea”, a precizat Carmen Brumă.

De asemenea, fanii apreciază mult modul în care Carmen Brumă alege să-și trăiască viața și stilul abordat pe care îl împărtășește cu cei care o iubesc.

„Legat de intervenţiile estetice în 2021 e ca şi când m-ai întreba dacă am un chibrit la dispoziţie pentru a face focul, îl folosesc sau prefer să ciocnesc două pietre până obţin o scânteie. Eu prefer chibritul…”, a povestit Carmen Brumă, conform okmagazine.ro.

Citeşte şi: Carmen Brumă, pusă în dificultate de fiul ei! “N-am fost niciodată o mamă foarte relaxată și stăpână pe situație”