Imaginea zilei după potopul din Halkidiki. Ce a ajuns în vârful unui copac după furtuna din Grecia FOTO

Imaginea zilei după furtuna din Grecia. Incredibil ce a fost fotografiat a doua zi după prăpăd. Imaginiea a devenit virală.

RomaniaTV.net
12 iul. 2019, 05:42

Furtuna devastatoare din Halkidiki măturat, practic, șezlongurile de pe plajă. Unul dintre acestea a ajuns într-un copac din apropiere, la înălțime de aproximativ zece metri.

Furtuna care a afectat Grecia miercuri a provocat moartea a şase turişti şi rănirea altor zeci. MAE a precizat, într-un răspuns transmis News.ro, că în urma furtunii doi cetăţeni români au decedat, iar altul a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală din zonă.

„Consulatul General al României la Salonic are în atenţie evenimentele legate de incidentul petrecut la data de 11 iulie, în Halkidiki, Republica Elenă, în urma căruia doi cetăţeni români şi-au pierdut viaţa şi altul a fost rănit. Reprezentanţii oficiului consular au întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale pentru informaţii suplimentare cu privire la circumstanţele producerii incidentului, identitatea persoanelor decedate, identitatea şi starea de sănătate a persoanei rănite”, a anunţat MAE.