IMAGINI ADORABILE Ce face Hulpy pentru mâncare! Vulpiţa s-a aciuat de ceva timp pe lângă Staţia Meteo de la Vârful Omu VIDEO

Un iubitor al muntelui a surprins un moment surprinzător pe Vârful Omu. În iamgini se vede cum o vulpe deszăpezește ferestrele stației meteo pentru mâncare!

22 dec. 2021, 16:22
IMAGINI ADORABILE Ce face Hulpy pentru mâncare! Vulpiţa s-a aciuat de ceva timp pe lângă Staţia Meteo de la Vârful Omu VIDEO

IMAGINI ADORABILE Ce face Hulpy pentru mâncare! Vulpiţa s-a aciuat de ceva timp pe lângă Staţia Meteo de la Vârful Omu! Meteorologii care sunt de serviciu în aceste zile la stația meteo de la Vârful Omu au avut parte de o surpriză.

IMAGINI ADORABILE Ce face Hulpy pentru mâncare!

Sergiu Olteanu, ghid montan la Romania Travel and Adventure şi instructor de schi şi snowboard la Asociaţia monitorilor de schi profesionişti din România, a postat pe pagina sa de Facebook un film emoţionant. Vulpea, care a fost „botezată” Hulpy şi care îi vizitează frecvent pe meteorologi de o bună perioadă de timp, a sărit în ajutorul lor și a îndepărtat cu lăbuțele zăpada adusă de viscol în dreptul ușii! Drept răsplată, animalul a primit o conservă cu pate de raţă integral pe care a luat-o în bot și a dispărut în noapte! După ceva timp i s-a făcut foame şi a revenit să mai ceară de mâncare, însă cartoful copt primit ca supliment nu a mulțumit-o, abandonându-l în zăpadă!

Imagini impresionante cu o căprioară salvată dintr-un lac îngheţat VIDEO

Situată la 2.505 metri, Staţia Meteo de la Vârful Omu este clădirea locuită permanent, situată la cea mai mare altitudine din România. Angajaţii de la staţie lucrează în ture de două sau trei săptămâni, timp în care nu coboară absolut deloc de pe munte!