Imagini impresionante cu o căprioară salvată dintr-un lac îngheţat. VIDEO

Imagini emoţionante cu o căprioară rămasă blocată într-un lac îngheţat salvată de un pompier au apărut în spaţiul public.

21 dec. 2021, 13:44
Imagini impresionante cu o căprioară salvată dintr-un lac îngheţat. VIDEO

Întâmplarea s-a petrecut într-o zonă sălbatică din statul american New Mexico. Când a văzut căprioara captivă în gheaţa de pe suprafaţa lacului, pompierul nu a stat pe gânduri chiar dacă riscul ca pojghiţa de gheaţă să se spargă sub greutatea lui era uriaş.

Căprioară salvată dintr-un lac îngheţat

Bărbatul a îmbrăcat un costum impermeabil, şi-a legat o frânghie în jurul corpului şi a plecat târâş spre căprioară. Îns curt timp, a reuşit să ajungă la animalul speriat, l-a prins bine şi amândoi au fost traşi către mal de colegii pompierului, cu ajutorul frânghiei.

Odată ajunsă pe pământ solid, căprioara şi-a revenit din sperietură şi s-a făcut nevăzută în pădurea din apropiere.


Citeste si Mădălina este căprioara care a impresionat tot internetul. Animalul a fost salvat de la moarte de un bărbat din Botoșani

Căprioară blocată într-un sloi de gheaţă, în judeţul Alba, salvată de pompieri

O întâmplare similară s-a petrecut şi la noi în ţară, la începutul anului. Mai mulţi localnici din Câmpeni, judeţul Alba, au văzut animalul care se zbătea în apa rece şi au alertat autorităţile.

Pompierii au coborât în albia râului și au reușit să prindă animalul care era foarte speriat și amorțit din cauza frigului. Au reușit să îl scoată din apă și l-au învelit într-o pătură.

Potrivit reprezentanților ISU, căprioara a fost predată paznicului de vânătoare pentru a fi eliberată în pădure.

Citeste si Misiunea „Bambi”. Un pui de căprioară a fost salvat dintr-un bazin plin cu ulei industrial