Imagini apocaliptice. Ce a apărut pe cer: este „Pedeapsa lui Dumnezeu”

Cerul s-a întunecat apocaliptic din cauza nisipului roșu ca de sânge care s-a ridicat asupra oraşului, îngrozind lumea.

RomaniaTV.net
07 mai 2020, 19:48

Imaginile de groază parcă desprinse dintr-un film  arată un zid mare de nisip care apare la marginea unui oraş din Africa de Vest, în timp ce spectatorii descriau momentul ca fiind apocaliptic şi că ar fi pedeapsa lui Dumnezeu, potrivit Express.

Valuri mari de praf roșiatic se înălţau spre cer, iar imaginile au fost surprinse de loclnici şi publicate pe social media. Furtunile de nisip sunt frecvente în Africa de Vest în sezonul uscat, care durează de obicei din ianuarie până în aprilie. Dar acest fenomen le-a întrecut pe toate.

Maria Ghiorgiu, previziune macabră pentru români, i s-a arătat a cincea Apocalipsă

În plină pandemie de coronavirus, Maria Ghiorghiu a făcut un anunț îngrijorător. Celebra clarvăzătoare susține că i s-a arătat a cincea Apocalipsă, iar în următoarea perioadă s-ar putea întâmpla lucruri rele.

Celebra clarvăzătoare a vorbit despre a cincea Apocalipsă pe blogul său, după ce a apărut un glas care i-a spus acest lucru.

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care intreaba asa:
„Bine ,dar eu de unde sa-i dau?
Iar un alt glas, îi raspunde asa:
         A cincea Apocalipsa !”
După care,glasul nu mai spune nimic !
 
Dragii mei, iata ca este foarte posibil ca a 5 a Pecete a Apocalipsei sa fie rupta,sa fie pusa in aplicare.
Care este aceasta,veti vedea ca este chiar aceasta perioada a BISERICILOR inchise de politicieni in frunte cu seful Statului Român.
Iata:

A cincea pecete ne spune despre cei care vor fi martirizați pentru credința lor în Hristos în timpul vremurilor din urmă (Apocalipsa 6:9-11). Dumnezeu aude strigătele lor pentru dreptate și le va aduce eliberarea în timpul Său – sub forma peceții a șasea, alături de urgiile trâmbițelor și ale potirelor.

Când pecetea a șasea dintre cele șapte este ruptă, se produce un cutremur devastator, cauzând o ridicare a plăcilor masive și o devastare grozavă – alături de fenomene astronomice neobișnuite (Apocalipsa 6:12-14). Cei care supraviețuiesc strigă pe bună dreptate munților și stâncilor: „Cădeți peste noi și ascundeți-ne de Fața Celui ce șade pe scaunul de domnie și de mânia Mielului; căci a venit ziua cea mare a mâniei Lui, și cine poate sta în picioare?” (Apocalipsa 6:16-17).
Înca mai avem timp de căinta si de pocainta fratilor a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său.