Imagini apocaliptice în vama Borş: Un TIR cu remorcă a fost cuprins de flăcări

Un TIR cu remorcă a fost cuprins de flăcări în vama Borş, din judeţul Bihor. Din cauza vântului puternic, incendiul violent s-a extins şi la un alt camion. Totul s-a întâmplat chiar în apropierea unei benzinării şi a existat riscul unei explozii. Cerul a fost acoperit de un fum negru şi dens iar vama a fost blocată timp de câteva ore, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
17 mart. 2014, 06:35
Imagini apocaliptice în vama Borş: Un TIR cu remorcă a fost cuprins de flăcări

Un TIR cu remorcă a fost cuprins de flăcări în Vama Borş, iar incendiul s-a extins la un alt autotren.

Tirurile care au ars erau oprite într-o parcare din Vama Borş, pentru că în weekend nu au voie să intre pe teritoriul Ungariei. Incendiul a izbucnit la un vehicul cu remorcă şi s-a extins extrem de rapid la un altul, din cauza vântului puternic. Disperat, unul dintre şoferi a plecat cu autotrenul în flăcări, în speranţa că îşi va mai salva din marfă. El a reuşit apoi să decupleze remorca şi să se îndepărteze înainte să ardă de viu. Incendiul a fost extrem de violent, iar cerul a fost acoperit de un fum negru şi dens care se vedea de la depărtare.

Incendiul s-a petrecut la doar câţiva metri de două benzinării. Pompierii au muncit din greu pentru a împiedica producerea unei explozii.

Din cauza focului, vama Borş a fost blocată timp de câteva ore pe sensul de ieşire din ţară, iar coloanele de maşini s-au întins pe câţiva kilometri.