Imagini apocaliptice pe o stradă din Rusia. Două mașini au fost înghițite de un crater cu apă fierbinte în mijlocul carosabilului VIDEO

Două mașini s-au prăbușit într-o groapă care s-a format brusc în mijlocul carosabilului pe o stradă din Rusia. Imaginile arată cum cetățenii panicații privesc neputincioși cum autoturismele sunt înghițite de craterul imens din șosea.

13 oct. 2021, 20:28
Imagini apocaliptice pe o stradă din Rusia. Două mașini au fost înghițite de un crater cu apă fierbinte în mijlocul carosabilului VIDEO

Două mașini s-au cufundat complet într-o groapă imensă, în timp ce o altă mașină care se afla la un semafor roșu din apropiere a fost la un pas de se prăbuși în crater după ce a oprit la doar câțiva centimetri de marginea prăpastiei.

Scenele dramatice s-au petrecut în Rusia, unde cele două mașini au fost înghițite dramatic într-un crater plin cu apă fierbinte, când carosabilul a început brusc să se surpe.

Un Toyota Corolla Spacio și un Nissan Juke s-au blocat în crater care s-a format în mijlocul unei străzi din al treilea oraș ca mărime din Rusia, Novosibirsk.

Un martor ocular a declarat pentru presa locală NGS că mașinile s-au scufundat complet în groapă.

„Una pare că plutește, cealaltă se scufundă. Este îngrozitor ”, a spus martorul.

Un Lexus care așteptase la un semafor roșu s-a oprit doar câțiva centimetri de marginea prăpastiei „Era aproape să cadă în groapa cu apă fiartă”, a spus un alt localnic.

Cele două autoturisme Toyota și Nissan erau parcate în afara unui centru de afaceri când bucăți din asfalt au început să se surpe și o gaură uriașă a apărut în mijlocul drumului.

Din fericire nu au existat victime grave în incident.

Aburul era vizibil ca la un „vulcan de noroi” din cauza unei țevi subterane de apă caldă, nu departe de teatrul și opera teatră ale orașului.

Conducta furnizează apă caldă pentru  casele și clădirile din oraș în iarna rece siberiană.

Accidentul a provocat întreruperea alimentării cu apă a 21 de blocuri și a trei spitale.

Problemele de aprovizionare vor fi rezolvate la sfârșitul acestei săptămâni.

Este cel mai recent dintr-o serie de accidente similare în oraș, deoarece luna trecută mașinile, autobuzele și camioanele au fost blocate de gropile formate pe străzile din centrul orașului, relatează TheMirror.