Imagini BOMBĂ cu Alexandra Stan! Vedeta a pus câteva kilograme bune pe ea. Fanii sunt uluiţi

Alexandra Stan s-a îngrășat, iar dovada stă în cele mai recente fotografii cu aceasta. Schimbarea nu pare că o deranjează pe artistă, care se simte perfect în pielea ei, chiar dacă s-a rotunjit vizibil.

24 feb. 2018, 15:40

Alexandra Stan s-a mutat în America împreună cu iubitul ei și îi merge perfect, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. Chiar dacă are câteva kilograme în plus, artista este la fel de sexy.

Recent, Alexandra Stan a fost executată silit. Artista nu își amână datoriile pentru a-și face vacanțe exotice, asa cum s-a vehiculat în presa, ci susține dreptatea si vrea sa fie tratata cu respect, nu înșelată.

Totul a pornit de la fosta casă de avocatura angajată în dosarul penal îndreptat împotriva fostului impresar. Aceasta i-a comunicat o suma de bani pe care cantareata trebuia să o plătească doar cu o zi inainte de proces, ce urma sa se judece la Curtea de Apel Constanta, suma fiind sensibil mai mare decat cea discutata si comunicata în precedent. Mai mult, pentru ca nu a plătit la acel moment, artista a fost lasata fara aparare in ziua procesului.