Imagini BOMBĂ cu Călin Donca și amanta. Bruneta seamănă leit cu soția. Cei doi au fost fotografiați la Loft

Imagini BOMBĂ cu Călin Donca și amanta. Milionarul rămâne în arest, după ce Magistrații de la Curtea de Apel Brașov au respins solicitarea acestuia de eliberare. Detalii picante ies la iveală din viața omului de afaceri, în această vară, a fost fotografiat cu o brunetă sexy, care este leită soției sale.

28 sept. 2023, 11:20
Imagini BOMBĂ cu Călin Donca și amanta. Bruneta seamănă leit cu soția. Cei doi au fost fotografiați la Loft
Imagini BOMBĂ cu Călin Donca și amanta

Imagini BOMBĂ cu Călin Donca și amanta. DIICOT îl acuză pe afacerist de un prejudiciu de peste 4 milioane de lei creat bugetului de stat prin evaziune, dar și că ar fi înșelat cu 700.000 de dolari cumpărători ai unei criptomonede create de el.

Imagini BOMBĂ cu Călin Donca și amanta

Chiar dacă puțină lume știe de idila extraconjugală, soția Orianda nu este străină de această veste, ba din contră, ar fi chiar consimțită „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc. Ăsta era un milionar de carton, domnule. Ca să fim serioși. Totul a fost o fațadă, bineînțeles. S-a folosit de tot ce a făcut, inclusiv de copii, familie și așa mai departe ca să pozeze, să pară o persoană foarte, să zic așa, exemplu, model”, ar fi declarat vecinii lui Călin Donca în presă.

Recent, Cancan.ro a publicat imagini bombă cu milionarul și amanta lui, în timp petreceau la Loft Mamaia, în urmă cu o lună și jumătate. Femeia este o brunetă focoasă, leită cu cea care i-a dăruit cinci copii. Cei doi s-au înfățișat la malul mării, îmbrăcați și asortați cu cele mai scumpe haine și accesorii.

Citește și: Călin Donca a ajuns în închisoare din cauza unei foste iubite. Femeia i-a cerut un bolid de lux, el a refuzat-o, iar ea a promis că se va răzbuna

Câți bani a pierdut Dorian Popa, după țeapa lui Călin Donca

Artistul susține că el a investit 24.000 de euro în afacere, dar arată că pierderea sa este una mică, în comparație cu alți oameni care ”au investit sume sănătoase”.

Mi s-a propus să investesc în ceea ce se dorea a fi un parc cu panouri fotovoltaice, lucru care nu apare în niciuna dintre acuzațiile ce se vehiculează în presă (…) nu vizează acele parcuri fotovoltaice unde unii oameni, și eu, adică noi mai mulți investitori, am băgat și noi un bănuț pe care l-am muncit. Nu m-am aruncat să investesc o sumă mare. Am investit 24.000 euro, dar vă pot spune că sunt oameni care au investit sume sănătoase”, a spus Dorian Popa.