Imagini bombă cu Eba în LUNA A 9-A. Vei avea un şoc când vei vedea CÂT S-A ÎNGRĂŞAT în ultimul timp

Eba asteapta din clipa in clipa sa il nasca pe cel de-al doilea copil! Desi sorocul poate veni in orice moment, mezina fostului presedinte nu s-a baricadat in casa, asa cum fac cele mai multe gravidute, ci a mers linistita, la control, singurica.

24 ian. 2015, 16:35

Elena Basescu este mai fericita ca niciodata, caci in curand va deveni pentru a doua oara mamica. Fiica cea mica a lui Traian Basescu este cu atat mai bucuroasa cu cat medicii au asigurat-o ca va aduce pe lume un baietel perfect sanatos.

Zilele trecute, paparazzii CANCAN.ro au fotografiat-o la un spital privat din Capitala, unde se pare ca s-ar fi prezentat la ultima ecografie inainte de nastere.

Vezi: Fiica Elenei Băsescu, fotografiată lângă bradul de Crăciun. CUM arată mica Crăciuniţă FOTO

Insarcinata in noua luni, Elena Basescu a luat proportii considerabile. Mezina fostului presedinte al Romaniei s-a ingrasat cel putin 15 kilograme, insa nici ca-i pasa de silueta atata vreme cat bebelusul ei este sanatos. Chiar daca nu se poate lauda cu o silueta de model, Eba nu renunta la colantii mulati pe fund, mai ales ca acestia sunt foarte confortabili pentru femeile insarcinate.

Vezi şi: Maria Băsescu şi-a scos nepoata la mall VIDEO