Imagini ce te fac să tremuri: Cum sunt îndoctrinaţi nord-coreenii de mici GALERIE FOTO

Abia au împlinit 7 ani, însă unii copii din Coreea de Nord ştiu deja ce înseamnă regimul tiranic care ameninţă că începe un război nuclear.

RomaniaTV.net
12 apr. 2013, 21:01

Înşiraţi în rânduri perfect drepte, feţele lor sunt departe de imaginea fericirii în momentul în care sunt obligaţi să-şi exprime iubirea pentru dictatorul Kim Jong-Un şi să-l numească „tată”.

Imagini tulburătoare cu momentele în care aceşti copii sunt introduşi într-o organizaţie asemănătoare cu cea a Tineretului Hitlerist au apărut pe Internet, în zilele în care dictatorul lor şi-a anunţat planurile de a lansa o rachetă, cu potenţial nuclear, scrie Daily Mail.

Mii de oameni s-au adunat, joi, pe stadionul Kim Ir-Sen din capitala Coreei de Nord pentru a-i urmări pe aceşti tineri cum jură credinţă Uniunii Copiilor Nord-coreeni (KCU), o organizaţie politică pentru copii cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani care jură să înveţe cum să-şi apere naţiunea.

Într-un discurs ce a avut loc anul trecut, care a marcat 66 de ani de la înfiinţarea KCU, Kim Jung-Un le-a spus tinerilor că ei sunt viitorul „celei mai putenice naţiuni unde toate casele vor fi pline de râsete şi toată lumea va trăi în armonie”.

La vârsta de 13 ani, copii devin membri ai Ligii Tineretului Socialist, Kim Ir-Sen.

La o ceremonie organizată anul trecut au fost surprinse imagini în care membrii ai KCU plângeau şi se luptau pentru a-l atinge pe liderul nord-coreean în ceea ce semăna cu o primire de care are parte un cântăreţ precum Justin Bieber.