Imagini cu arestul din Bulgaria unde este reţinută Elena Udrea. Când află dacă va fi sau nu extrădată FOTO

Elena Udrea va mai sta câteva zile în arest în Bulgaria după ce judecătorii au amânat pentru 19 aprilie sentinţa în procesul de extrădare al fostului ministru al Turismului, care a primit în România o condamnare de 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute.

13 apr. 2022, 18:12

Imagini cu arestul din Bulgaria unde este reţinută Elena Udrea. Fostul ministru a stat în arest în ultimele zile, iar audierea s-a făcut după ce autoritățile din România au solicitat extrădarea Elenei Udrea.

Imagini cu arestul din Bulgaria unde este reţinută Elena Udrea. Când află dacă va fi sau nu extrădată

Elena Udrea a fost condamnată săptămâna trecută la şase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Decizia aparține Înaltei Curți de Casație și Justiție și este definitivă. Săptămâna trecută, polițiștii nu au găsit-o pe Elena Udrea la domiciliu pentru a pune în executare mandatul de arestare. Ca urmare, autoritățile române au început procedurile și Elena Udrea a fost dată în urmărire generală. Ulterior, ea a fost depistată pe teritoriul Bulgariei aproape de granița cu Grecia. Fostul ministru român a fost reținut în baza unui mandat al procurorului bulgar, anunţă Antena 3, care prezină şi imagini din locul în care este reţinută fosta blondă de la Cotroceni.

Ce avere are Elena Udrea şi cât trebuie să plătească despăgubiri după condamnarea definitivă în dosarul Gala Bute

Sentinţa în procesul Elenei Udrea a fost amânată pentru 19 aprilie! „Nu doresc să fiu predată autorităților române!”

Sentinţa în cazul Elenei Udrea a fost amânată! „Nu doresc să fiu predată autorităților române!”, a spus Elena Udrea, către judecător. Întrebată dacă refuză să fie predată, fosta blondă de la Cotroceni a răspuns afirmativ! Judecătorii bulgari au amânat pronunţarea sentinţei cu cinci zile şi au cerut autorităţilor române informaţii despre închisoarea în care a stat. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru 19 aprilie la ora 14:30.

Scenariu-şoc! Elena Udrea ar putea evada din Bulgaria. Autorităţile, în alertă. De cât timp stă în arest apropiata lui Traian Băsescu

De asemenea, joi, la Curtea de Apel din Sofia se va judeca recursul formulat de Elena Udrea la decizia Tribunalului din Blagoevgrad ca aceasta să rămână în arest în Bulgaria.