Imagini cu japoneza ucisă lângă Otopeni GALERIE FOTO

O tânără plină de viaţă şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic într-o pădure de lângă Otopeni. Yurika Masumo avea 20 de ani şi venea pentru prima dată în România. Câteva fotografii o arată pe tânăra japoneză radiind de fericire şi de poftă de viaţă.

RomaniaTV.net
21 aug. 2012, 07:43

Yurika Masumo, în vârstă de 20 de ani, era pentru prima dată în ţara noastră. Ea fusese invitată să participe la proiectul „Language sCool”, organizat de AIESEC Craiova.

Când a aterizat în România era singură, speriată şi vulnerabilă. Îi era teamă să meargă cu trenul şi a spus asta şi prietenilor săi de pe internet, cu doar câteva ore înainte de oribila crimă. Yurika Masumo a murit în chinuri groaznice, ucisă cu bestialitate de un tânăr, în Pădurea Otopeni.

Suspectul, care are domiciliul în judeţul Ilfov şi este acuzat de omor calificat, neagă faptul că ar fi ucis-o pe japoneză. Fata de 20 de ani a fost acostată de către V. Nicolae în incinta Aeroportului Otopeni, unde acesta ar fi condus-o până la terminalul Sosiri. Acolo, suspectul a chemat un taxi şi a plecat de la aeroport împreună cu victima. Cadavrul japonezei, care era acoperit cu frunze, a fost găsit în cursul zilei de vineri.

La circa 60-70 de metri distanţă, a fost descoperită valiza victimei.

Cercetările în acest caz vizează şi posibilitatea ca suspectul să fi întreţinut relaţii sexuale cu victima, înaintea crimei.